Kalmerende Capsules voor Honden

60 Capsules | Natuurlijk Kalmeermiddel
WeightWorld

Overzicht

Is jouw hond vaak bang of gestresst? Het Animigo Kalmeermiddel voor Honden is een premium supplement dat is gemaakt om jouw hond te kalmeren in stressvolle situaties. Dit natuurlijke supplement is verrijkt met vitamines, aminozuren en citroenbalsem, en het is ideaal voor het kalmeren van een nerveuze hond zonder gebruik te hoeven maken van schadelijke chemicaliën. Deze makkelijk in te nemen capsules voeg jij eenvoudig toe aan het dieet van je hond!

 • Natuurlijk kalmerend supplement
 • Helpt honden kalm te blijven in stressvolle situaties
 • Verrijkt met vitamines en aminozuren
 • Bevat citroenbalsem voor een rustgevende werking
 • Natuurlijke formule
 • Gemakkelijk te consumeren capsule
 • GMP
 • Cruelty-Free
 • Bestel 1 26.99€
 • Bestel 2 48.58€ 53.98€ Je bespaart 10%
 • Bestel 3 64.77€ 80.97€ Je bespaart 20%
  • Gratis bezorging

Kalmeer jouw hond

Wist je dat honden ook aan stress kunnen lijden? Net als bij mensen, zijn er situaties die je hond erg op kunnen winden. Dit omvat reizen, stormen, vuurwerk, gescheiden zijn van het baasje en nieuwe dieren of mensen ontmoeten. Deze situaties zijn moeilijk te vermijden. Daarom is het essentieel dat jij je hond helpt om kalm te blijven tijdens deze situaties. Dit is waar een natuurlijk kalmerend supplement voor honden van pas kan komen. De Animigo Kalmerende Capsules voor Honden zijn speciaal geformuleerd met natuurlijke ingrediënten die jouw hond kunnen helpen om kalm te blijven tijdens stressvolle situaties.

Belangrijkste ingrediënten

Amino Acids

Aminozuren
Het kalmeermiddel is verrijkt met L-Theanine, L-Taurine en L-Tryptofaan. Deze aminozuren kunnen gunstig zijn voor het kalmeren van honden en kunnen de aanmaak van het ‘gelukshormoon’ serotonine stimuleren.

Lemon Balm

Citroenbalsem
Deze plant behoort tot de muntfamilie en dankt zijn naam aan de geurige citroengeur van zijn bladeren. Het wordt vaak gebruikt vanwege zijn kalmerende eigenschappen en kan geweldig zijn om een angstig hondje te helpen.

Vitamins

Vitaminen
Het kalmeermiddel voor honden bevat een hele reeks geweldige B-vitamines waar jouw hond voordeel uit kunt halen. Ze kunnen de cognitieve en psychologische functies stimuleren en worden vaak gebruikt om symptomen van stress te verhelpen.

Gebruiksaanwijzing

Om deze premium natuurlijke capsules te gebruiken, geef jij je hond de aanbevolen dagelijkse dosis. Raadpleeg hiervoor de onderstaande tabel. Om het jou en je hond zo gemakkelijk mogelijk te maken, wat vooral handig is in stressvolle situaties, kun je ze de capsule heel geven of ze voorzichtig openen en de inhoud mixen in hun voer. Dit maakt het nog makkelijker voor honden om in te nemen.

Kleine honden
(tot 10kg)
1 capsule per dag
Medium honden
(10kg-25kg)
2 capsule per dag
Grote honden
(25kg+)
3 capsules per dag

Ingrediënten:

L-Theanine, L-Tryptofaan, L-Taurine, Citroenmelisse-extract, Vitamine B1 HCL Thiamine, Vitamine B2 (Riboflavine), Vitamine B3 (Nicotinezuur), Vitamine B6 (Pyridoxinehydrochloride), Vitamine B5 (Pantotheenzuur), Vitamine B12 (Cyanocobalamine), foliumzuur (levert vitamine B9), magnesiumstearaat (antiklontermiddel), microkristallijne cellulose (vulstof), maat 0 gelatine wit lichaam en capsule, kleurstof: body en dop titaniumdioxide (E171).

Onze Aanbiedingen

Dit vind je misschien ook leuk