maandag - vrijdag | 9.00 - 14.00

Slimme Anti Blafband zonder schok

Geluid en trillingen blafband met blafherkenning

23.99€ 24.99€ Je bespaart

Gratis levering vanaf €40.

Bestel nu en verdien 2 Pootjes Punten ?

Belangrijkste kenmerken

 • Blafband voor honden zonder elektrische schokken
 • Met een diervriendelijke vibratie- en pieptechnologie
 • One-size-fits-all en spatwaterdicht
 • Magnetisch oplaadbaar - 1,5 uur laden is voldoende voor 15 dagen
 • Slimme chip herkent het geblaf van je eigen hond en negeert andere geluiden

Train je hond op een diervriendelijke manier met deze anti blafband zonder elektrische schokken. Met slimme trillingen- en piep technologie leert je hond onnodig blaffen af op een diervriendelijke manier. Deze anti blafband is spatwaterdicht en verstelbaar zodat hij geschikt is voor elke hond.

 • CE gecertificeerd
 • Geld terug garantie
 • ISO
 • Alle maten en rassen

Hoe helpt de Animigo anti blafband je hond?

Blafbanden zijn trainingshalsbanden die je kunt gebruiken om je hond overmatig blaffen af te leren, zelfs als je zelf niet thuis bent. Een anti-blafband zonder elektrische schokken is een handige oplossing om blaffen op een diervriendelijke manier te verhelpen. Wanneer honden overmatig blaffen, is het niet alleen vermoeiend voor jezelf, maar het versnelt ook hun hartslag en zorgt voor veel stress.

Voor alle honden

Animigo's anti blafband is door de verstelbare band geschikt voor honden van alle groottes, ongeacht het ras of de leeftijd. Of je nu op zoek bent naar een blafband voor een kleine hond vanwege overmatig blaffen, je middelgrote hond extra training wilt geven of de blafband wilt gebruiken om het blafgedrag van je grote hond te beheersen, onze anti blafband is ontworpen om aan al deze behoeften te voldoen. Met aandacht voor alle honden bieden wij een doeltreffende en humane manier om blafgedrag te beheersen en het welzijn van je trouwe viervoeter te waarborgen.

Effectief en diervriendelijk

Het gebruik van een anti blafband met schok is simpelweg geen diervriendelijke oplossing. Daarom heeft Animigo zich gericht op de ontwikkeling van een mild afschrikmiddel in de vorm van een blafband. Deze blafband voor je hond maakt gebruik van piepjes en trillingen om je hond op een diervriendelijke en effectieve manier te trainen. Deze benadering is ontworpen met het welzijn van je trouwe viervoeter in gedachten en biedt een doeltreffende methode om ongewenst blafgedrag te corrigeren zonder dat daarbij harde maatregelen nodig zijn.

Met slimme technologie

Om te zorgen dat de halsband tegen blaffen optimaal werkt en geen verkeerde signalen afgeeft aan je hond, bevat de band een slimme chip die het blafgeluid van je hond herkent en alle andere geluiden negeert. Zelfs als je meerdere honden hebt of als de hond van de buren blaft, zal de blafband niet reageren.

Hoge kwaliteit en waterdicht

Het apparaat is spatwaterdicht en kan bij alle weersomstandigheden worden gebruikt. Zelfs rollen in een plas is geen probleem.

Gebruiksaanwijzing

 1. Druk op de power-knop om de anti blafband te activeren en pas deze aan voor geluidsgevoeligheid en trillingen.
 2. Stel de halsband in op een geschikte maat om ongemak te voorkomen en zorg ervoor dat de twee contactpunten de huid van je hond raken zodat het effectief kan werken.
 3. Zorg ervoor dat je hond de halsband niet langer dan 12 uur per dag draagt en verplaats de halsband indien mogelijk elke 2 uur. Je kunt de gevoeligheid aanpassen vanaf de laagste intensiteit (niveau 1) en deze verhogen wanneer je hond gewend is aan de intensiteit.
 4. We raden je aan om eerst alleen de geluidsmodus (de standaardinstelling) te gebruiken, zodat je hond er rustig aan kan wennen. Kies vervolgens de vibratiestand op basis van hoe je hond reageert op de halsband.
 5. Druk 3 seconden op de power-knop om deze uit te schakelen.

Advies

Deze halsband is geschikt voor honden vanaf 3,5 kg.

Hoe werkt de anti blafband?

De antiblafband maakt geluid en trilt wanneer een blaf wordt gedetecteerd. De band reageert alleen op het geblaf van je eigen hond. Uitgerust met een slimme chip die het blaffen van je hond herkent, activeert de anti blafband alleen bij het geluid van jouw hond. Bovendien negeert de blafband het geblaf van naburige honden en blijft onaangedaan door externe geluiden, zoals autogeluiden of andere omgevingsgeluiden.

Hoe groot is de blafband?

Deze blafband is verstelbaar van 17 tot 55 centimeter.

Kunnen alle honden de antiblafhalsband gebruiken?

Dit anti-blaf apparaat is geschikt voor honden vanaf 3,5 kg en puppy's ouder dan 4 maanden.

Is de anti blafband waterafstotend?

Ja, deze blafband voor je hond is speciaal ontworpen als spatwaterdicht en kan bij alle weersomstandigheden worden gebruikt, of het nu regent, sneeuwt of in de felle zon. Gebruik de halsband niet tijdens het zwemmen. Deze voorzorgsmaatregel zorgt ervoor dat de blafband effectief blijft.

Wanneer kan ik een effect verwachten?

Elke hond is anders, maar veel baasjes geven aan dat de halsband binnen een week bijdraagt aan minder blaffen. De blafband heeft verschillende niveaus. We raden aan om de juiste instelling te zoeken voor je hond en goed te letten op het gedrag tijdens het blaffen.

Is de blafband oplaadbaar en wat is de batterijduur?

Animigo’s blafband voor je hond kan worden opgeladen door de bijgeleverde oplaadkabel. De blafband is gemakkelijk op te laden via je laptop, auto, adapter of met een powerbank. De batterij laadt volledig op binnen 1,5 uur en kan 10 tot 15 dagen worden gebruikt.

Doet een blafband pijn?

Nee, Animigo heeft een blafband ontwikkeld die gebruikt maakt van piepjes en trillingen, zonder enige vorm van een schok of andere harde maatregelen. Deze benadering is zorgvuldig ontworpen om het blafgedrag van je hond te corrigeren op een doeltreffende en diervriendelijke manier.

Hoe moet ik mijn hond straffen bij blaffen?

In plaats van straffen, kun je overwegen om je hond te trainen met positieve methoden. Animigo biedt een diervriendelijke oplossing met deze anti blafband, die werkt door middel van piepjes en trillingen. Je kunt de anti-blafband van Animigo aanschaffen om je te helpen bij het effectief trainen van je hond zonder gebruik te maken van schadelijke strafmethoden.

Vaak samen gekocht

Anti Blafband
Anti Blafband

Apparaat | Zonder schokken

23.99€ 24.99€

+
Kalmerende druppels
Kalmerende druppels

100 ml | Natuurlijke kalmering voor honden

11.99€ 14.99€

1 Producten

23.99€

+

0 Gerelateerde producten

0.00

 • Gratis bezorging
Totaal

Klantenbeoordelingen

Bij Animigo streven we ernaar om de best mogelijke klantenservice aan te bieden en zijn we trots op de feedback die we van onze klanten ontvangen.

5 STERREN
(21)
4 STERREN
(4)
3 STERREN
(2)
2 STERREN
(1)
1 STER
(0)

Uitstekend

Reviews 4.5

88.97% Gebaseerd op 28 Klantenbeoordelingen

Geverifieerde aankoop

Top produkt

m marc D
Geverifieerde aankoop

werkt perfect, een groot pluspunt = oplaadbaar via usb

B Bettina
Geverifieerde aankoop

Geeft onze hond geholpen, zijn angst te overwinnen ,kan savonds zonder blafband!

C Cris
Geverifieerde aankoop

Werkt perfect op onze blaffer. Hij heeft respect voor de halsband en stopt meteen met blaffen door de trilling

W Willem V
Geverifieerde aankoop

Doet wat het moet doen zonder angst of stress.in ieder geval zijn wij er blij mee

J Jeanette V
Geverifieerde aankoop

De antiblafhalsband is een heus wonder. Mijn hond, een Australische Cobberdog met de naam Matice, reageerde er onmiddellijk op. Hij blaft nooit binnen, maar wel in de tuin . Natuurlijk is dat voor de buren niet fijn. Nu doen we Matice de antiblafhalsband nog maar af en toe aan. Grootste voordeel is dat hij er alleen van schrikt ( trilling en geluidje) en dan weet hij dat hij het beste stil kan zijn, dus geen elektrische stroomstoot, wat ik dieronvriendelijk vind. Het enige ( klein) nadeeltje is dat hij erg lang moet opladen. Maar verder ben ik er 100% tevreden van. Van harte gefeliciteerd met jullie diervriendelijk product. Joëlle Huybrechts Wommelgem

J Joëlle H
Geverifieerde aankoop

Blaffen is minder.

C C.v. K
Geverifieerde aankoop

Werkt goed en gemakkelijk in gebruik

G Gonny A
Geverifieerde aankoop

Heb hem 1 keer gebruikt bij het zien houd hij al op

J Janna V
Geverifieerde aankoop

Compleet gestopt met constant blaffen na ongeveer 2 weken dragen. Erg goede band en ik ben blij dat ik het diervriendelijk heb kunnen oplossen zo

B Björn

*De resultaten van onze producten verschillen per individu. Bekijk de disclaimer hier.

Dit vind je misschien ook leuk