maandag - vrijdag | 9.00 - 14.00

Coprofagie voor honden

120 kauwtabletten met kipsmaak | Tegen het eten van uitwerpselen

 • Bestel 1 11.99€
 • Bestel 2 21.58€ 23.98€ Je bespaart 10%
 • Bestel 3 28.77€ 35.97€ Je bespaart 20%

Bestel nu en verdien 1 Pootjes Punt ?

Belangrijkste kenmerken

 • Verhelpt het eten van (eigen) ontlasting
 • Helpt de adem op te frissen
 • Gemaakt met natuurlijke ingrediënten
 • Met yucca, peterselie & kamille
 • Met kipsmaak
 • Geschikt voor alle honden & rassen

Heeft jouw hond de ongelukkige gewoonte aangenomen om zijn eigen ontlasting op te eten? Coprofagie voor honden is een natuurlijk middel tegen het eten van ontlasting. Gemaakt met behulp van natuurlijke ingrediënten, waaronder yucca, peterselie en kamille, helpt het om de smaak en geur van de ontlasting van je hond te veranderen om het opeten te ontmoedigen.

 • GMP
 • Geld terug garantie
 • Zuivelvrij
 • Made In Britain

Wat is coprofagie?

Eet je hond poep? Of zijn eigen uitwerpselen? Soms doen onze honden rare en onaangename dingen, waarbij coprofagie één van de ergste is. Eén van de belangrijkste oorzaken zijn natuurlijke instincten: honden zijn nieuwsgierig naar de wereld en een manier waarop ze nieuwe dingen ontdekken, is door ze, helaas, in hun mond te stoppen. Als reactie op stress en spijsverteringsproblemen kan coprofagie voorkomen. Een hond eet ook zijn eigen poep door gedragsgerelateerde redenen zoals verveling, stress of als gevolg van gebrek aan aandacht. Als deze gewoonte eenmaal is ontwikkeld, is het belangrijk om de onderliggende oorzaak te achterhalen. Animigo heeft een natuurlijk middel ontwikkeld om poep eten te stoppen bij honden en puppy's.

Hoe ga je om met copografie?

Als je hond zijn eigen poep of ontlasting eet, kan je een aantal dingen proberen. Ten eerste kun je het probleem aanpakken dat het eigen ontlasting eten van je hond heeft veroorzaakt, of het nu gaat om nieuwsgierigheid, slecht gedrag of een medisch probleem. Daarna kun je proberen hun omgeving te beheren. Vermijd het gedrag door je tuin ontlasting vrij te houden en op te ruimen, om te vermijden dat je hond zijn eigen poep later zelf eet. Een andere optie is hun gedrag te veranderen via een training, waarbij traktaties en op coprofagiegerichte producten nuttig zijn.

Coprofagie tabletten voor honden

Coprofagie tabletten kunnen gebruikt worden als je hond zijn eigen ontlasting eet. Deze tabletten kunnen ingrediënten bevatten die de geur of smaak in de ontlasting veranderen, waardoor het minder aantrekkelijk wordt voor de hond om dit gedrag voort te zetten. Animigo heeft een middel ontwikkeld met natuurlijke ingrediënten zoals yucca, peterselie en kamilla tegen het ontlasting eten van je hond. Het supplement maakt de ontlasting op natuurlijke wijze bitter, waardoor het minder aanlokkelijk is voor je hond om zijn eigen ontlasting te eten. Daarnaast verminderen de tabletten onaangename geuren en verfrist het de adem van je trouwe viervoeter.

Belangrijkste ingrediënten

Yucca Schidigera

Yucca
Yucca wordt veel gebruikt voor huisdieren om te helpen bij bepaalde geuren. Dit komt doordat de plant zou helpen de geur van hun ontlasting te verminderen, waardoor het verlangen om hun eigen ontlasting te eten vermindert kan worden.

Parsley Leaf

Peterselie
Peterselie werkt als een ademverfrisser, perfect om coprofagie te vermijden. Bovendien is het ook rijk aan vitamines, mineralen, eiwitten en vezels die als ideaal worden beschouwd voor de spijsvertering.

Chamomile

Kamille
Deze bloem staat bekend om zijn verzachtende eigenschappen bij mensen, maar werkt ook goed voor je hond. Dankzij de verzachtende eigenschappen kan kamille helpen de maag van je hond te kalmeren. Een slechte spijsvertering is een van de oorzaken van coprofagie, dus het is essentieel om het gezond te houden.

Gebruiksaanwijzing

Kleine honden
(tot 4kg)
1 tablet per dag
Medium honden
(5 kg - 22 kg)
2 tabletten per dag
Medium honden
(23 kg tot 45 kg)
3 tabletten per dag

Grote honden
(46 kg en meer)
4 tabletten per dag

Ingrediënten

Samenstelling: Lijnzaadpoeder, Yucca Schidigera Wortelpoeder, Kamillebladpoeder, Peterseliebladpoeder, Fructooligosaccharide (FOS), Bacillus Coagulans, Dicalciumfosfaat en Microkristallijne Cellulose, Magnesiumstearaat en Siliciumdioxide. Smaak: Kip.
Silage-additieven: enzymmengsel (levert amylase, protease, lipase, cellulase, lactase).

Waarom eet een hond zijn eigen ontlasting op?

Het eten van hun eigen ontlasting door een hond, bekend als coprofagie, kan verschillende oorzaken hebben. Als je hond niet voldoende voedingsstoffen binnenkrijgt, kan dit leiden tot het eten van hun eigen ontlasting om de ontbrekende voedingsstoffen aan te vullen. Daarnaast eet een hond ook zijn eigen poep door gedragsgerelateerde redenen zoals verveling, stress of als gevolg van gebrek aan aandacht. Coprofagie kan ook het gevolg zijn van een spijsverteringsprobleem. Voor sommige honden is het eten van hun eigen ontlasting een gewoonte geworden en kan dit gedrag moeilijk af te leren zijn. Als je op zoek bent naar een middel tegen het eten van ontlasting voor je hond, kan ons natuurlijke supplement een oplossing zijn.

Mijn hond eet zijn eigen ontlasting. Wat moet ik nu doen?

Als je hond zijn eigen poep eet, kan het verschillende oorzaken hebben. Controleer of je hond een uitgebalanceerd dieet krijgt met goed voer of overweeg om over te schakelen op een ander type voeding. Voorkom coprofagie door ontlasting op te ruimen na elke wandeling of uitstapje naar buiten, om te vermijden dat je hond zijn eigen poep later zelf eet. Werk aan het trainen van je hond die zijn eigen ontlasting eet te ontmoedigen door middel van commando’s, beloningen en positieve woorden. Coprofagie tabletten kunnen ook een middel zijn voor je hond tegen het eten van zijn eigen ontlasting.

Waarom moet ik mijn hond coprofagie tabletten geven?

Onze coprofagie tabletten zijn voor elke hond die zijn eigen poep eet. De tabletten bevatten natuurlijke ingrediënten zoals peterselie, yucca en kamille. Peterselie werkt als ademverfrisser en is goed voor de spijsvertering. Yucca helpt om de geur van ontlasting te verminderen, waardoor het verlangen van je hond om zijn eigen ontlasting te eten wordt verminderd. Kamille heeft verzachtende eigenschappen die kunnen helpen om de maag van je hond te kalmeren.

Zijn er specifieke richtlijnen voor de dosering, afhankelijk van de grootte of leeftijd van mijn hond?

De dosering van deze coprofagie pillen voor je hond varieert afhankelijk van het gewicht van je hond. Voor honden onder de 4 kg is de aanbevolen dosis 1 tablet per dag. Voor middelgrote honden met een gewicht tussen 5 - 22 kg raden we 2 tabletten per dag aan en voor middelgrote honden tussen 23 - 45 kg is de aanbevolen dosis 3 tabletten per dag. Voor een grote hond met een gewicht over de 46 kg bevelen we een dagelijkse dosering aan van 4 coprofagie tabletten. Houd je altijd aan de aanbevolen dosering van deze coprofagie pillen per dag.

Zijn er bepaalde situaties waarin ik deze coprofagie tabletten niet moet geven aan mijn hond?

Je kan deze tabletten geven aan je hond als hij zijn eigen poep eet. Het wordt niet aanbevolen om deze coprofagie tabletten te geven aan een drachtige of lacterende hond.

Hebben coprofagie tabletten bijwerkingen voor mijn hond?

Dit middel tegen het eten van ontlasting van je hond heeft geen bekende bijwerkingen voor je hond, wat de veiligheid en het welzijn van je huisdier bij het gebruik van dit supplement benadrukt.

Zijn deze coprofagie tabletten natuurlijk?

Ja, de coprofagie tabletten zijn gemaakt van verschillende natuurlijke ingrediënten, zoals kamille, yucca, lijnzaad en peterselie blad poeder. Door de formule van deze natuurlijke ingrediënten is dit middel veilig te gebruiken voor je trouwe viervoeter.

Hoe lang gaan deze coprofagie tabletten mee?

Deze probiotica tabletten voor honden hebben een voorraad van 1 tot 4 maanden, afhankelijk van de grootte van je hond. Raadpleeg voor meer informatie de gebruiksaanwijzing.

Onze Aanbiedingen

Vaak samen gekocht

Coprofagie voor honden
Coprofagie voor honden

120 Tablet | Tegen het eten van uitwerpselen

11.99€

+
Hennepolie voor honden en katten
Hennepolie voor honden en katten

55800 mg vloeistof | Hennepolie voor huisdieren

14.99€ 17.99€

+
Multivitaminen en mineralen voor honden
Multivitaminen en mineralen voor honden

365 Tablet | Ondersteunt de weerstand

14.99€

1 Producten

11.99€

+

0 Gerelateerde producten

0.00

 • Gratis bezorging
Totaal

Klantenbeoordelingen

Bij Animigo streven we ernaar om de best mogelijke klantenservice aan te bieden en zijn we trots op de feedback die we van onze klanten ontvangen.

5 STERREN
(9)
4 STERREN
(5)
3 STERREN
(2)
2 STERREN
(0)
1 STER
(1)

Goed

Reviews 4

80.00% Gebaseerd op 17 Klantenbeoordelingen

Geverifieerde aankoop

Hond eet geen eigen ontlasting meer, mest is niet meer slap en stinkt een stuk minder

J Jolanda A
Geverifieerde aankoop

Een aanrader voor elk hond

j jgdelange
Geverifieerde aankoop

Prima zoals besteld

m maurice L
Geverifieerde aankoop

Werkt niet

M Marjolein
Geverifieerde aankoop

Super product en ik wist niet eens dat dit bestond totdat ik het hoorde op een puppy training. Normaliter zou ik het niet zeker weten bij een product als dit maar het is helemaal natuurlijk en werkt goed bij onze hond

M Mariska
Geverifieerde aankoop

Het zorgt ervoor dat hij zijn eigen poep niet meer op eet (voorheen vaak wel) en hierdoor vind hij poep van anderen ook niet meer interessant

A Anoniem
Geverifieerde aankoop

Ze eet de brokjes met gemak op, het is niet zoals met tabletjes of iets dergelijks

L Lotte
Geverifieerde aankoop

Gaan er in als brokjes en begon met werken na een dag of 5 a 6

D Dylan
Geverifieerde aankoop

Goed

J Juul
Geverifieerde aankoop

Echt een uitkomst, jammer dat er een supplement voor nodig is

E Emily

*De resultaten van onze producten verschillen per individu. Bekijk de disclaimer hier.

Dit vind je misschien ook leuk