Coprofagie voor honden

120 Tabletten | Tegen het eten van uitwerpselen

Overzicht

Heeft jouw hond de ongelukkige gewoonte aangenomen om zijn eigen ontlasting op te eten? Coprofagie voor honden zijn smakelijke zachte kauwsnacks die bedoeld zijn om dit gedrag bij je harige vriend te ontmoedigen. Gemaakt met behulp van natuurlijke ingrediënten, waaronder yucca, peterselie en kamille, helpt het om de smaak en geur van de ontlasting van je hond te veranderen om eten af te schrikken, terwijl het ook een frisse adem geeft om deze niet-zo-leuke hondengewoonte aan te pakken.

 • Ontmoedigt het eten van ontlasting
 • Helpt de adem op te frissen
 • Gemaakt met natuurlijke ingrediënten
 • Met yucca, peterselie & kamille
 • Smaak van kip en spek
 • Glutenvrij
 • GMP
 • Cruelty-Free
 • Bestel 1 15.95€
 • Bestel 2 28.70€ 31.90€ Je bespaart 10%
 • Bestel 3 38.28€ 47.85€ Je bespaart 20%

Wat is coprofagie?

Soms doen onze honden rare en onaangename dingen, waarbij coprofagie één van de ergste is. Ook bekend als ontlasting of eigen poep eten, is dit onsmakelijke gedrag wanneer een hond zijn eigen ontlasting of die van een ander dier eet. Hoewel dit bij mensen niet iets is waar we aan zouden denken, komt coprofagie eigenlijk vrij vaak voor bij honden en kan het om een aantal redenen voorkomen. Eén van de belangrijkste oorzaken zijn natuurlijke instincten; honden zijn nieuwsgierig naar de wereld en een manier waarop ze nieuwe dingen ontdekken, is door ze, helaas, in hun mond te stoppen. Coprofagie kan ook optreden als gevolg van stress en spijsverteringsproblemen, wat betekent dat als ze de gewoonte hebben overgenomen, het altijd belangrijk is om erachter te komen waar het vandaan komt.

Hoe ga je om met copografie?

Ten eerste kun je proberen het probleem aan te pakken dat het heeft veroorzaakt, of het nu gaat om nieuwsgierigheid, slecht gedrag of een medisch probleem. Daarna kun je proberen hun omgeving te beheren, zodat ze dit gedrag kunnen vermijden door je tuin ontlastingvrij te houden en na hen op te ruimen. Een andere optie om te proberen is om ze te trainen om hun gedrag te veranderen, waarbij traktaties en op coprofagie-gerichte producten nuttig zijn.

Belangrijkste ingrediënten

Yucca Schidigera

Yucca
Yucca wordt veel gebruikt voor huisdieren om te helpen bij bepaalde geuren. Dit komt omdat de plant zou helpen de geur van hun ontlasting te verminderen, waardoor het verlangen om hun eigen ontlasting te eten vermindert kan worden.

Parsley Leaf

Peterselie
Peterselie werkt als een ademverfrisser, perfect om coprofagie te vermijden. Bovendien is het ook rijk aan vitamines, mineralen, eiwitten en vezels die als ideaal worden beschouwd voor de spijsvertering.

Chamomile

Kamille
Deze bloem staat bekend om zijn verzachtende eigenschappen bij mensen, maar is ook geweldig voor je hond. Dankzij de verzachtende eigenschappen kan kamille helpen de maag van je hond te kalmeren. Een slechte spijsvertering is een van de oorzaken van coprofagie, dus het is essentieel om het gezond te houden.

Gebruiksaanwijzing

Niet elke hond wilt een supplement eten en dat kan het erg moeilijk maken om dit supplement aan je hond te geven. Wij begrijpen de frustratie, daarom wordt dit supplement geleverd in een smakelijke, zachte kauwvorm. Dankzij de lekkere smaak zijn ze onweerstaanbaar!

Small Dogs
(up to 18kg)
1 Soft Chew Daily
Medium Dogs
(19kg-36kg)
2 Soft Chews Daily
Large Dogs
(36kg+)
4 Soft Chews Daily

Ingredients

Brewer’s Yeast, Glycerine, Potato Flake, Full Fat Linseed, Yucca Schidigera (9.7%), Rapeseed Oil, Parsley Leaf, Chamomile, Maltodextrin, Tapioca.

Onze Aanbiedingen

Klantenbeoordelingen

Bij ShytoBuy streven we ernaar om de best mogelijke klantenservice aan te bieden en zijn we trots op de feedback die we van onze klanten ontvangen.

5 STERREN
(6)
4 STERREN
(5)
3 STERREN
(2)
2 STERREN
(0)
1 STER
(0)

Uitstekend

reviews 4.5

80.00% Gebaseerd op 13 Klantenbeoordelingen

Geverifieerde aankoop

Super product en ik wist niet eens dat dit bestond totdat ik het hoorde op een puppy training. Normaliter zou ik het niet zeker weten bij een product als dit maar het is helemaal natuurlijk en werkt goed bij onze hond

M Mariska
Geverifieerde aankoop

Het zorgt ervoor dat hij zijn eigen poep niet meer op eet (voorheen vaak wel) en hierdoor vind hij poep van anderen ook niet meer interessant

A Anoniem
Geverifieerde aankoop

Ze eet de brokjes met gemak op, het is niet zoals met tabletjes of iets dergelijks

L Lotte
Geverifieerde aankoop

goed idee tegen die smerige gewoonte

L Laura
Geverifieerde aankoop

Echt een uitkomst, jammer dat er een supplement voor nodig is

E Emily
Geverifieerde aankoop

goed bedacht en doet wat het moet doen

H Hailey
Geverifieerde aankoop

Onze hond eet deze brokjes op alsof het een lekkere snack is. Het probleem van zijn eigen uitwerpselen eten lijkt erg verminderd.

M Mayson
Geverifieerde aankoop

Goed

J Juul
Geverifieerde aankoop

Helaas werkt het na een paar dagen niet meer

L Luuk
Geverifieerde aankoop

Geweldig dat dit bestaat!!! Mvgr Julie

J Julie

Dit vind je misschien ook leuk