Heup- & gewrichten tabletten

120 Tabletten | Gewrichten supplement voor je huisdier
WeightWorld

Overzicht

We hebben het liefst dat onze honden altijd gezond blijven. Naarmate honden ouder worden is slijtage onvermijdelijk. Glucosamine ondersteunt de gewrichtsstructuur en is ontzettend belangrijk voor de verzorging van de gewrichten van je huisdier. Deze gewrichtstabletten kunnen collageenvorming in kraakbeen, ligamenten en pezen ondersteunen. Dit kan bijdragen het behoud van gezonde gewrichten

  • Ondersteunt de gewrichtsstructuur
  • Stimuleert de collageenvorming om gezonde gewrichten te behouden
  • Bevordert de mobiliteit
  • Helpt bij het ondersteunen van gezonde gewrichten
  • Met glucosamine, chondroïtine, hyaluronzuur en kurkuma
  • Krachtige dosis van 1078 mg in elk tablet
  • GMP
  • Bestel 1 15.99€ 19.99€
  • Bestel 2 28.78€ 31.98€ Je bespaart 10%
  • Bestel 3 38.37€ 47.97€ Je bespaart 20%

Wat zijn Animigo heup- & gewrichtstabletten?

Dit natuurlijke voedingssupplement voor jouw huisdier kan helpen bij het behoud van gezonde gewrichten. Naarmate je hond of kat ouder wordt zal de werking van de gewrichten afnemen en kan je huisdier minder mobiel worden. Dit kan ervoor zorgen dat je hond de simpelste dingen niet meer kan doen, zoals een auto inspringen of zelfs een ommetje maken. Het kraakbeen tussen de gewrichten slijt langzamerhand waardoor er bot-op-bot contact ontstaat, wat een pijnlijke ervaring kan zijn. De Animigo heup- & gewrichtstabletten zijn gemaakt van 5 actieve ingrediënten en bevat onder andere hyaluronzuur voor een betere smering. Glucosamine en chondroïtine helpen op hun beurt bij het ondersteunen van de gewrichtsstructuur.

Glucosamine & Chondroïtine

Glucosamine is een aminosuiker die van nature voorkomt in het bind- en kraakbeenweefsel en bijdraagt aan het behoud van de sterkte, flexibiliteit en elasticiteit van deze weefsels. Chondroïtine kan dieren helpen vrijer en comfortabeler te bewegen.

Hyaluronzuur

Hyaluronzuur helpt de ruimte tussen je botten goed gesmeerd te houden. Wanneer de gewrichten worden gesmeerd, zullen de botten minder snel tegen elkaar wrijven en dus minder pijn veroorzaken.

Kurkuma

Kurkuma staat bekend om zijn gunstige eigenschappen en richt zich zich op de heupen en gewrichten van je viervoetige vriend.

Voor wie zijn de Animigo heup- & gewrichtstabletten?

De Animigo heup- & gewrichtstabletten zijn geschikt voor honden van alle leeftijden en formaten. Of je nu een bulldog of een labrador hebt, dit natuurlijke voedingssupplement is geschikt voor elke bouw.

Gebruiksaanwijzing

Het is belangrijk om altijd de dierenarts te raadplegen voordat je besluit je hond medicatie of supplementen toe te dienen. Een dierenarts kan je adviseren over het soort supplement dat je hond nodig heeft en over de aanbevolen dosering. De Animigo heup- & gewrichtstabletten zijn gemaakt in het VK, met behulp van natuurlijke ingrediënten van kwaliteit, volgens de GMP-praktijkcode en ISO 9001-certificering die een product van constante hoge kwaliteit garandeert. Voor de meeste glucosaminesupplementen is de initiële gebruiksperiode 4 tot 6 weken. Refereer naar de onderstaande tabel voor de juiste dosis voor jouw huisdier.

Instrucciones

Dit supplement kan in zijn geheel gegeven worden, of kan fijn gemaald en toegevoegd worden aan het eten van je huisdier. Zo is dit supplement ook erg geschikt voor kieskeurige eters.

Ingrediëntenlijst : Kurkuma (Curcuma Longa) Extract (95% Curcuminoïden), Kaneel (Cassia) Extract, Glucosaminesulfaat 2KCL, Zwarte Peper (Piper Nigrum) Extract, Chondroïtinesulfaat Avian 90%, MSM (Methylsulfonylmethaan), Hyaluronzuur 90% (Natriumhyaluronaat, Veganistisch ), Vulstoffen: Microkristallijne Cellulose, Dicalciumfosfaat Korrelig DC, Antiklontermiddelen: Magnesiumstearaat En Siliciumdioxide.

Let op: Verdeel de dagelijkse porties over maaltijden. Overschrijd de aanbevolen dosis niet binnen een periode van 12 uur. Zorg ervoor dat je huisdier altijd toegang heeft tot vers drinkwater. Voedingssupplementen mogen de uitgebalanceerde voeding van je huisdier niet vervangen. Als ze op dit moment medicijnen krijgen, raadpleeg dan voor gebruik je dierenarts. Geef dit product niet aan je huisdier als het drachtig is of borstvoeding geeft.

Onze Aanbiedingen

Dit vind je misschien ook leuk