maandag - vrijdag | 11.00 - 16.00

Anti Jeuk voor Katten & Honden

250 ml Liquid | Kalmeert de huid

Overzicht

Ben jij het jeuk en krabben van je huisdier helemaal zat? Anti Jeuk is een natuurlijk vloeibaar supplement dat is ontwikkeld om jouw kat of hond te helpen omgaan met de jeukende huid die veroorzaakt wordt door een allergie. Het is ideaal voor een groot aantal allergenen, waaronder gras, pollen en voedsel. Deze formule van Animigo ondersteunt de interne immuniteit en afweer van je huisdier om jeuk, roodheid en irritatie verminderen.

 • Kalmeert de jeukende huid bij huisdieren
 • Ideaal voor gras-, pollen- en voedselallergieën
 • Premium natuurlijke formule
 • Met Ginkgo, Eyebright & Brandnetel
 • Makkelijk te gebruiken druppels
 • Voor katten en honden van alle formaten
 • GMP
 • Alle maten en rassen
 • Expert formule
 • Bestel 1 19.99€
 • Bestel 2 35.98€ 39.98€ Je bespaart 10%
 • Bestel 3 47.97€ 59.97€ Je bespaart 20%

Bestel nu en verdien 1 Comfort Punt ?

Wat is anti jeuk?

Anti Jeuk is gemaakt van vier van de beste kruiden waarvan bekend is dat ze helpen bij de verhelping van symptomen van allergieën. Het is een premium vloeibaar supplement dat is gemaakt om jouw huisdier te helpen bij jeuk en irritatie. Wanneer onze trouwe viervoeters een allergie hebben, kan het moeilijk zijn om ze te helpen zonder medicijnen of agressieve chemicaliën. Anti Jeuk is het natuurlijke alternatief. Het kan helpen om de huid van je huisdier te kalmeren op een natuurlijke manier wanneer ze het hard nodig hebben.

Waarom veroorzaken allergieën een jeukende huid?

Net als wij kunnen ook onze huisdieren allergieën hebben en één van de belangrijkste symptomen is een jeukende huid. Een reactie vindt plaats wanneer een allergeen in contact komt met ons huisdier. In de meeste gevallen is het allergeen onschadelijk, maar het lichaam ziet het als een gevaar en daarom wordt de reactie veroorzaakt doordat hun afweer actie onderneemt. Dit is de reden waarom je huisdier een jeukende, rode en geïrriteerde huid kan hebben wanneer het in contact komt met een aantal verschillende allergenen. Om dit te voorkomen moet je de allergenen vermijden, maar dit is in de praktijk niet altijd mogelijk. Het kan daarom handig zijn om een natuurlijk supplement te gebruiken om de interne immuniteit te stimuleren en hun jeukende huid te verzachten wanneer dit nodig is.

Gebruiksaanwijzing

Het kan moeilijk zijn om je huisdieren tabletten of pillen te geven, vooral als ze niet stil kunnen zitten van de jeuk! Om dit probleem te verhelpen is dit supplement vloeibaar en wordt het geleverd met een handige pipet om het af te meten. Voeg eenvoudig het vereiste aantal druppels, afhankelijk van het gewicht van jouw huisdier, toe aan een theelepel gekookt en afgekoeld water en voeg het toe aan het voer of water (zorg er wel voor dat ze alles eten of drinken). Het wordt aanbevolen om de aanbevolen dosis over 2 of 3 keer per dag te verdelen en aan je huisdier te geven wanneer dit nodig is. Het wordt niet aanbevolen om dit supplement te geven aan drachtige of lacterende huisdieren.

Katten & kleine honden
(Tot 10kg)
5-7 druppels
Medium honden
(10kg-20kg)
7-10 druppels
Grote honden
(20kg-30kg)
10-15 druppels

Ingrediënten:

Huang Qin (Scutellaria Baicalensis), Ginkgo (Ginkgo Biloba), Eyebright (Euphrasia Officinalis), Brandnetel (Urtica Dioica).

Onze Aanbiedingen

Klantenbeoordelingen

Bij ShytoBuy streven we ernaar om de best mogelijke klantenservice aan te bieden en zijn we trots op de feedback die we van onze klanten ontvangen.

5 STERREN
(10)
4 STERREN
(3)
3 STERREN
(2)
2 STERREN
(0)
1 STER
(0)

Uitstekend

reviews 4.5

85.00% Gebaseerd op 15 Klantenbeoordelingen

Geverifieerde aankoop

Werkt zoals beschreven voor onze golden

J Jack
Geverifieerde aankoop

Fijn spul wat werkt. Het lijkt de huid te versterken / gezonder te maken waardoor onze honden minder last hebben van jeuk op hun rug. Voorheen bleven ze maar tegen de muur aan schuren omdat ze last hadden van jeuk maar dat is nu verdwenen.

A Anoniem
Geverifieerde aankoop

prima

A Ana
Geverifieerde aankoop

We zijn er erg blij mee

A Anoniem
Geverifieerde aankoop

Lijkt de pijnlijke jeukende poten en kin van mijn hond te verzachten. Het gaat echt behoorlijk lang mee want ik gebruik het nu enkele weken en de fles zit nog goed vol

J Joyce
Geverifieerde aankoop

Werkt goed bij jeukende plekken, rode plekken, etc.

N Nadine
Geverifieerde aankoop

Scheelt weer zo'n kap

S Sanne
Geverifieerde aankoop

Fijne oplossing

I Isabella
Geverifieerde aankoop

Gaat zeer goed

M Mok
Geverifieerde aankoop

prima maar kan wat meer inhoud in zitten

E Emily

Dit vind je misschien ook leuk