Spijsvertering probiotica voor honden

120 Tabletten | Spijsvertering supplement
WeightWorld

Overzicht

Animigo spijsvertering probiotica zijn smakelijke zachte kauwsnacks die zorgvuldig zijn gemaakt voor de spijsvertering van je hond. Dit supplement is gemaakt van prebiotica fructo-oligosacchariden en probiotische enterococcus faecalis, die kunnen bijdragen aan de flora in de darmen van je hond en helpen bij het afbreken van voedsel.

  • Voor een evenwichtige spijsvertering
  • Biedt 2 unieke vriendelijke bacteriën
  • Gemaakt met natuurlijke ingrediënten
  • Geschikt voor honden van alle groottes
  • Zachte kauwsnacks voor kieskeurige eters
  • Natuurlijke smaken van spek en kip
  • Probiotica
  • Glutenvrij
  • GMP
18.99€ 23.99€ Je bespaart 5.00€

Gratis levering vanaf €50.

Een gezonde spijsvertering

Eeuwenlang eten we gefermenteerd voedsel om de functies van ons lichaam te ondersteunen, maar pas onlangs ontdekten we dat ze vol zitten met vriendelijke bacteriën die in onze darmen konden worden gebruikt. Probiotica zijn levende micro-organismen die een vorm zijn van ‘goede bacteriën’ die in het lichaam van mensen en dieren leven. Voor onze honden spelen ze een grote rol in hun gezondheid en welzijn; ze zouden vooral bijdragen aan een gezonde spijsvertering en lichaamsfunctie. Twee van de beste ‘goede’ bacteriën voor je hond zijn onder meer probiotica fructo-oligosacchariden en probiotica enterococcus faecalis. Deze spelen een grote rol in de gezondheid van de darmen.

Belangrijkste voordelen

Digestion
Spijsvertering

Spijsvertering probiotica maakt gebruik van twee unieke probiotica die effectief kunnen zorgen voor de gezondheid van de darmen.

Gas
Winderigheid

Een vervelende bijwerking van spijsverteringsproblemen voor zowel mensen als honden is winderigheid. De ‘goede’ bacteriën die in probiotica worden aangetroffen helpen voedsel af te breken en de vorming van stinkende gassen te verminderen.

Protection
Bescherming

De darmen spelen een grote rol in het immuunsysteem. Ongewenste bacteriën kunnen je hond binnendringen via de bek, en dat is waar probiotica en ‘goede’ bacteriën in de mond als nuttig worden beschouwd.

Gebruiksaanwijzing

Je huisdier een supplement laten eten is niet makkelijk! Daarom hebben we ervoor gekozen om Animigo spijsvertering probiotica te verpakken in een gemakkelijk te geven kauwbrokje. Door natuurlijke vleessmaken kan je hond eindelijk genieten van het nemen van een supplement, waardoor het leven voor jou en je hond gemakkelijker wordt!

Small Dogs
Kleine honden
(tot 9kg)
1 kauwtablet per dag
Medium Dogs
Medium honden
(10kg-18kg)
2 kauwtabletten per dag
Medium Dogs
Medium honden
(19kg-36kg)
3 kauwtabletten per dag
Large Dogs
Grote honden
(37kg+)
4 kauwtabletten per dag

Ingrediënten

Prebiotica Fructo-oligosachariden, Probiotische Enterococcus Faecalis, Aardappelvlok, Glycerine, Maltodextrine, Tapioca, Koolzaadolie, Biergist, Volvette lijnzaad, Natuurlijk kippenleverpoeder, Baconpoeder, Conserveringsmiddelen.

Dit vind je misschien ook leuk