Spijsvertering probiotica voor honden

120 Tablet | Spijsvertering supplement

Waarom probiotica voor je hond?

Probiotica voor honden, in de vorm van probiotica tabletten, ondersteunen de algehele gezondheid van je viervoeter. Net als bij mensen speelt de balans van goede bacteriën in het spijsverteringsstelsel van honden een cruciale rol bij het bevorderen van een gezonde darmflora en stoelgang om bijvoorbeeld problemen met diarree of winderigheid te verminderen. Probiotica voor je hond kan helpen bij het herstellen en handhaven van deze evenwichtige verhouding.

Belangrijkste voordelen

Digestion
Spijsvertering

Animigo’s probiotica voor je hond maakt gebruik van twee soorten probiotica die zorgen voor de gezondheid van de darmen.

Gas
Winderigheid

Een vervelende bijwerking van spijsverteringsproblemen bij honden is winderigheid. De ‘goede’ bacteriën die in probiotica worden aangetroffen helpen voedsel af te breken en de vorming van stinkende gassen te verminderen.

Protection
Bescherming

De darmen spelen een grote rol in het immuunsysteem. Ongewenste bacteriën kunnen bij je hond binnenkomen via de bek, en dit is waar probiotica voor je hond en de 'gunstige' bacteriën in de mond hun werk doen.

Gebruiksaanwijzing

Small Dogs
Kleine honden
(tot 9kg)
1 tablet per dag
Medium Dogs
Middelgrote honden
(10kg-18kg)
2 tabletten per dag
Medium Dogs
Middelgrote honden
(19kg-36kg)
3 tabletten per dag
Large Dogs
Grote honden
(37kg+)
4 tabletten per dag

Ingrediënten

Samenstelling: Witlofwortelpoeder, Lactase, Protease, Lipase, Bromelaïne, Microkristallijne Cellulose, Di-calciumfosfaat korrelig, magnesiumstearaat, Siliciumdioxide.

Additieven :
Smaak: Kip
Silage toevoegingsmiddelen: Lactobacillus Brevis, Lactobacillus Rhamnosus, Lactobacillus Plantarum, Cellulase (Trichoderma), Alpha- Amylase (schimmel) Darmflora stabilisatoren: Lactobacillus Acidophilus, Bifidobacterium Animalis

Waarom probiotica voor honden?

Probiotica tabletten voor honden kunnen de darmgezondheid verbeteren en de immuniteit versterken, waardoor spijsverteringsproblemen verminderd worden. Animigo’s spijsvertering probiotica voor je hond is ontwikkeld met 100% natuurlijke ingrediënten en 2.5 miljard CFU per tablet.

Hoe lang gaat dit probiotica supplement mee?

Deze probiotica tabletten voor honden hebben een voorraad van 1 tot 4 maanden, afhankelijk van de grootte van je hond. Raadpleeg voor meer informatie de gebruiksaanwijzing.

Waar is Animigo spijsvertering probiotica van gemaakt?

Deze probiotica tabletten voor je hond bevatten een natuurlijke mix van goede bacteriën, vezels en plantaardige extracten om de spijsvertering te ondersteunen.

Onze Aanbiedingen

Klantenbeoordelingen

Bij Animigo streven we ernaar om de best mogelijke klantenservice aan te bieden en zijn we trots op de feedback die we van onze klanten ontvangen.

5 STERREN
(8)
4 STERREN
(6)
3 STERREN
(1)
2 STERREN
(0)
1 STER
(0)

Uitstekend

Reviews 4.5

83.75% Gebaseerd op 15 Klantenbeoordelingen

Geverifieerde aankoop

Probeer het nu een maand maar weet nog niet zeker of het ook daadwerkelijk echt helpt. Heb het nu voor de tweede maand bestelt om te kijken of het toch beter gaat worden

s shirley D
Geverifieerde aankoop

Werkt goed, mijn hond heeft minder last van maag en darmen

E Essen
Geverifieerde aankoop

Geef het nu tuim een maand en haar buik rommelt veel minder en de gasproductie is ook aanzienlijk minder. De ontlasting is mooi vast. Erg tevreden.

R Ronald V
Geverifieerde aankoop

Makkelijk te gebruiken door het eten, een tablet neemt hij niet aan dus moet het zo

E Essen
Geverifieerde aankoop

Alles is goed

I Ilona N
Geverifieerde aankoop

Ik heb probiotica gekocht op aanraden van de dierenarts. Het gaat beter nu.

D Denise
Geverifieerde aankoop

De boodschap doen gaat nu beter voor onze herder. 31kg en 8 jaar oud.

L Lisa
Geverifieerde aankoop

ze lijkt het lekker te vinden

D DK
Geverifieerde aankoop

Ik wacht nog even af of het werkt maar ze eet het in ieder geval wel op

E Esmee
Geverifieerde aankoop

Ik wilde niet aan medicijnen beginnen en ben bij verschillende artsen geweest. De laatste raadde een supplement aan, ik heb er verschillende geprobeerd voor haar. Deze eet onze hond, terrër, op zonder problemen en het werkt zonder de nood voor medicijnen!!

E Elena

*De resultaten van onze producten verschillen per individu. Bekijk de disclaimer hier.

Dit vind je misschien ook leuk