Urine ondersteuning voor honden

120 Tabletten | Cranberry complex tabletten
WeightWorld

Overzicht

Heeft je hond moeite met plassen? Animigo urineweg ondersteuning voor honden zijn heerlijke, zachte kauwsnacks die zijn ontworpen om je te helpen de urinewegen van je hond te verzorgen. Het is gemaakt met cranberry en echinacea, waardoor deze zachte kauwsnacks met vleessmaak boordevol zitten met vitamines en mineralen die zowel de urinewegen kunnen verzorgen als het immuunsysteem.

 • Voor gezonde urinewegen
 • Nieuwe & verbeterde formule
 • Ondersteunt de weerstand van hun lichaam
 • Met Cranberry en D-Mannose
 • Rijk aan vitamines en mineralen
 • Makkelijk in te nemen tabletten
 • Kippenlever smaak
 • Glutenvrij
 • GMP
 • Alle maten en rassen
 • Bestel 1 14.99€ 19.99€
 • Bestel 2 26.98€ 29.98€ Je bespaart 10%
 • Bestel 3 35.97€ 44.97€ Je bespaart 20%

Incontinentie voor honden

Urine-incontinentie treedt op wanneer een hond die gewoonlijk zindelijk is, de controle over zijn blaas verliest. Dit kan verschillende oorzaken hebben, waaronder hormonen, letsel of een infectie. Het wordt meestal opgemerkt wanneer de hond op ongebruikelijke plaatsen plast, en hoewel het overkomt als een ernstig probleem, zijn er een aantal natuurlijke technieken en voedingsmiddelen die je kunt proberen om je hond te helpen de gezondheid van zijn urinewegen te verbeteren voordat je naar de dierenarts stapt.

De voordelen van cranberries

Cranberries zitten boordevol gunstige fytonutriënten, waardoor ze een superfood-ingrediënt zijn met een veel voordelen, die je niet alleen met Kerstmis zou moeten eten maar gewoon het hele jaar door! Het belangrijkste gebruik van cranberries voor honden is ter ondersteuning van hun urinewegen. Een verbinding die in de vrucht wordt aangetroffen, proanthocyanidines (PAC) genaamd, kan helpen bij het beheersen van de hoeveelheid bacteriën die aan de blaaswanden blijft plakken. Wanneer er zich te veel bacteriën ophopen in dit gebied, kan dit leiden tot ongewenste urineweginfecties en incontinentie bij honden, wat betekent dat cranberry’s een geweldige natuurlijke optie kunnen zijn om dit probleem te verhelpen. Een studie heeft de vrucht ook in verband gebracht met het helpen voorkomen van urinewegproblemen, waardoor het een geweldige vrucht is om het hele jaar door te consumeren, niet alleen als er zich een probleem voordoet.

Belangrijkste ingrediënten

Cranberry
Cranberry

Cranberries zijn heerlijk en zitten boordevol fytonutriënten. Cranberries bevatten voedingsvezels, vitamine C, E en K plus koper, pantotheenzuur en mangaan.

D-mannose
D-mannose

D-mannose is een eenvoudige suiker die van nature in veel fruit en groenten voorkomt. Het is bekend dat het slechte dingen, zoals bacteriën, weert in de urinewegen, wat infecties helpt voorkomen.

Marshmallow Root
Heemstwortel

Heemstwortel is een overblijvend kruid dat over de hele wereld wordt aangetroffen. Het wordt al duizenden jaren gebruikt om een veel problemen te behandelen, maar zijn diuretische eigenschappen maken het perfect voor het opruimen van overtollig vocht en het ondersteunen van de gezondheid van de urinewegen.

Gebruiksaanwijzing

Om je hond het beste te geven, dien je hem gedurende één tot drie weken de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid tweemaal daags te geven. Geef na deze tijd je hond de dagelijkse hoeveelheid niet meer dan twee keer per week voor onderhoud. Om het je zo gemakkelijk mogelijk te maken wordt Animigo urineweg-ondersteuning geleverd in heerlijke zachte kauwsnacks. Je hond kan ze simpelweg niet weerstaan.

Kleine honden
(tot 4kg)
1 tablet per dag
Geschatte duur - 30 dagen
Medium honden
(5kg-22kg)
2 tabletten per dag
Geschatte duur - 15-30 dagen
Grote honden
(23kg-45kg)
Over 3 tabletten per dag
Geschatte duur - 15 dagen
Grotere honden
(46kg+)
4 tabletten per dag
Geschatte duur - 15 dagen

Ingrediënten

Glycerine, Aardappelvlokken, Biergist, Volvette Lijnzaad, Koolzaadolie, Maltodextrine, Cranberrypoeder (8,4%), Echinacea Poeder (4,8%), Oregon Druivenwortel, Astragalus Membranaceus, Tapioca, Heemstwortel.

Onze Aanbiedingen

Dit vind je misschien ook leuk