maandag - vrijdag | 11.00 - 16.00

Caninexiety

Natuurlijk kalmeermiddel

Overzicht

De huisdierenspecialisten bij Animigo doen er alles aan om ervoor te zorgen dat je hond zo gezond en gelukkig mogelijk is. Kalmte is daar een belangrijk onderdeel van. Stress is niet alleen een menselijk probleem, maar honden kunnen ook leiden aan druk en stress. Daarom heeft Animigo Caninexiety ontwikkeld. Dit is jouw go-to-supplement om je hond te helpen kalmeren.

  • Ontworpen om je hond te kalmeren
  • Bevat een hoog gehalte aan magnesium
  • Verrijkt met L.Tryptofaan
  • Met essentiële B-vitamines
  • Makkelijk te geven
  • Geschikt voor alle soorten honden
  • GMP
  • Alle maten en rassen
  • Cruelty-Free

Dit product is op dit moment uitverkocht

Gestresste honden

Hoewel honden in het algemeen meestal prikkelbare beesten zijn, zijn er bepaalde prikkels die jouw trouwe viervoeter onnodig ongemak kunnen bezorgen. Harde geluiden zoals vuurwerk of het geluid van een auto, een tijd alleen thuis doorbrengen of lange afstanden met de auto afleggen zijn slechts enkele voorbeelden van momenten waarop je hond veel druk kan ervaren. Dit betekent dat ze kunnen profiteren van aanvullende hulpmiddelen die speciaal zijn ontworpen om ze te kalmeren.

Caninexiety

Caninexiety is een premium formule die is ontwikkeld om je hond kalm te houden tijdens stressvolle tijden. Het is verrijkt met effectieve ingrediënten die kalmte kunnen bieden. Dit rustgevende supplement is namelijk rijk aan magnesium, L.Tryptofaan en B-vitamines.

Magnesium

Magnesium
Magnesium is een essentieel mineraal waar je hond veel baat bij kan hebben. Het is bekend dat het bijdraagt aan het verminderen van vermoeidheid en het behoud van normale cognitieve functies.

L.Tryptophan

L.Tryptofaan
L.Tryptofaan is één van de 8 essentiële aminozuren die het lichaam van je hond gebruikt om eiwitten te maken. In het lichaam van je hond wordt het 5-HTP en vervolgens serotonine, wat als belangrijk wordt beschouwd voor de stemming van je huisdier.

B Vitamins

B-vitaminen
B-vitamines zijn geweldig om de gezondheid van je hond een boost te geven. Het is bekend dat vitamine B2 bijdraagt aan het verminderen van vermoeidheid en het is bekend dat B6 bijdraagt aan een normale cognitieve functies.

Gebruiksaanwijzing

Met de handige en ergonomische spuit kun je het product nauwkeurig afmeten zodat je hond genoeg binnenkrijgt. Vervolgens kan de vloeistof rechtstreeks in de bek van je hond gespoten worden, of je kunt ervoor kiezen om het aan het voer toe te voegen, zodat ook de kieskeurige eters het consumeren.

Kleine honden
(tot 5kg)
2ml dagelijks
Medium honden
(5kg-15kg)
4ml dagelijks
Medium honden
(15kg-30kg)
6ml dagelijks
Grote honden
(30kg+)
8ml dagelijks

Ingrediënten:

L-Tryptofaan, Niacinamide, Vitamine B1, Vitamine B2, Pantotheenzuur, Foliumzuur, Vitamine B6, Biotine, Vitamine B12, Koolzaadolie, Magnesium, Smaakstof voor geroosterd vlees

Onze Aanbiedingen

Klantenbeoordelingen

Bij ShytoBuy streven we ernaar om de best mogelijke klantenservice aan te bieden en zijn we trots op de feedback die we van onze klanten ontvangen.

5 STERREN
(8)
4 STERREN
(2)
3 STERREN
(1)
2 STERREN
(0)
1 STER
(0)

Uitstekend

reviews 4.5

85.00% Gebaseerd op 11 Klantenbeoordelingen

Geverifieerde aankoop

Makkelijk te geven

A Anoniem
Geverifieerde aankoop

De pasta is makkelijk toe te dienen en het werkt erg goed. Onze stoere hond is helaas een klein mietje als het aankomt op de stofzuiger maar dit helpt goed.

J José
Geverifieerde aankoop

Snel en goed geleverd. Ga het proberen tijdens het reizen.

A Anoniem
Geverifieerde aankoop

Prima

M Marnix
Geverifieerde aankoop

De pasta doet zijn werk. Het is niet slaapmakend wat we erg belangrijk vinden.

D David
Geverifieerde aankoop

Fijne uitkomst

A Anoniem
Geverifieerde aankoop

De dosering lijkt veel impact te hebben: je moet even testen wat het beste werkt. Onze hond is vrij fors dus we hadden best veel nodig.

A Anoniem
Geverifieerde aankoop

Onze hond piept en trilt minder bij dingen waar hij gewoonlijk bang van is zoals harde geluiden of stemmen buiten.

D DFAW
Geverifieerde aankoop

Goed!!

A Anoniem
Geverifieerde aankoop

Lijkt licht te werken maar is helaas gen oplossing gebleken voor ons. Nu proberen we de tabletjes.

A André

Dit vind je misschien ook leuk