maandag - vrijdag | 9.00 - 14.00

Over ons

Onze huisdieren zijn zoveel meer dan alleen dieren. Bij Animigo weten we als geen ander dat je huisdieren echt onderdeel zijn van je gezin. Om deze reden bieden we een compleet assortiment producten en supplementen die bekend staan om hun natuurlijke voordelen. Jouw kleine viervoeter heeft onze prioriteit en we zijn trots op het gebruiken van puur natuurlijke formules voor het maken van supplementen die je hond of kat op verschillende manieren ondersteunt. We staan voor het testen van onze producten zonder het uitvoeren van dierproeven en werken samen met een team van experts en dierenartsen om de beste producten te creëeren.

Onze producten

Bij Animigo willen we dat je huisdier de best mogelijke zorg krijgt. Als gevolg hiervan werken we onvermoeibaar om onze passie voor dieren te vertalen naar producten om het welzijn van je kleine vriend te verbeteren. Wij vinden dat elk dier toegang moet hebben tot de middelen die het nodig heeft om gelukkig en gezond te zijn, dus bieden we producten aan waarop je kunt vertrouwen tegen een concurrerende prijs. We volgen strikte Europese normen en werken alleen met fabrikanten die GMP-gecertificeerd zijn. Dankzij deze hoge kwaliteit geloven we echt in onze unieke producten.

Onze normen

In het hart van alles wat we doen, zorgen we er altijd voor dat onze hoge normen nooit worden vergeten en dat we altijd evolueren om nog betere producten te maken. Bij Animigo vinden de volgende punten belangrijk:

  • We bieden een eersteklas klantenservice
  • We kiezen ingrediënten die natuurlijk zijn
  • Onze supplementen zijn vrij van kunstmatige conserveermiddelen, kleurstoffen, zoetstoffen, bindmiddelen en vulstoffen
  • We zorgen voor veilige verzorgingsproducten voor huisdieren die vrij zijn van parabenen, sulfaten en gifstoffen
  • We steunen met trots het Niet-GMO Project
  • We steunnen een groenere planeet door middel van recyclebare, duurzame en milieuvriendelijke producten en verpakkingen
  • We steunen lokale en nationale liefdadigheidsinstellingen voor huisdieren om iets terug te kunnen door voor huisdieren