Echinacea

Weerstand ondersteuning

Overzicht

Wil jij het immuunsysteem van je huisdier ondersteunen? Animigo echinacea voor katten en honden is een premium supplement om je te helpen de natuurlijke immuniteit van je huisdier te ondersteunen. Met 840 mg echinacea-extract in elke capsule is dit de perfecte manier om de interne weerstand van je huisdier te helpen, zodat ze zich het hele jaar door gelukkig en gezond voelen.

  • Natuurlijk supplement voor de weerstand
  • Versterkt en beschermt
  • Ondersteunt de immuniteit van je huisdier
  • 210 mg echinacea per capsule
  • Voor katten en honden van alle groottes
  • Alle maten en rassen
  • Glutenvrij
  • GMP

Dit product is op dit moment uitverkocht

Versterk de weerstand van je huisdier

Als het immuunsysteem van je huisdier op zijn best is, zullen ze zonder zorgen kunnen rennen en spelen. Wanneer hun immuunsysteem echter lijdt, kunnen ze een beetje rondhangen en zich anders gaan gedragen. Het is belangrijk dat de weerstand van je hond optimaal werkt, zodat het beter en effectiever virussen, bacteriën en infecties kan bestrijden. Er zijn veel natuurlijke voedingsstoffen, vitamines en mineralen die dit kunnen doen, evenals plantaardige stoffen waarvan bekend is dat ze het immuunsysteem ondersteunen.

Hoe helpt echinacea de weerstand van je huisdier?

Echinacea wordt al jaren gebruikt om een verzwakt immuunsysteem aan te sterken. Voordat antibiotica werden uitgevonden, werd de plant om vergelijkbare redenen gebruikt, maar op een andere manier. In plaats van dat het kruid bacteriën in het lichaam bestrijdt, helpt het om het natuurlijke immuunsysteem van het lichaam te versterken. Dit kan hetzelfde werken bij katten en honden, waardoor het een geweldig natuurlijk ingrediënt is om aan hun dieet toe te voegen om hun natuurlijke immuniteit te versterken.

Wanneer moet je echinacea geven?

Omdat echinacea werkt om de immuniteit van je huisdieren te versterken, is de beste manier om het kruid te gebruiken niet als ze al ergens last van hebben, maar als een preventieve maatregel. Voorkomen is altijd beter dan genezen! Om deze reden kan het het beste zijn om je huisdier doorlopend echinacea te geven of wanneer je denkt dat ze kunnen worden blootgesteld aan ziekten (zoals wanneer ze naar het pension gaan). Omdat de plant werkt om het immuunsysteem van het lichaam voor te bereiden op inkomende inbrekers, wordt het aanbevolen om het af en aan te gebruiken zodat de weerstand nooit de kans krijgt om af te zwakken!

Gebruiksaanwijzing

Animigo echinacea wordt geleverd in makkelijk in te nemen capsules. Deze kunnen in hun geheel aan je huisdier worden gegeven, of, voor de kieskeurige viervoeters, kunnen de capsules ook voorzichtig worden geopend en aan hun maaltijd worden toegevoegd. Raadpleeg de onderstaande tabel voor de juiste dosis.

Ingrediënten:

Echinacea-extract 4: 1, Vulstof: Bruine Rijstmeel, Antiklontermiddel: Magnesiumstearaat, Plantaardige HPMC-capsule.

Onze Aanbiedingen

Klantenbeoordelingen

Bij Animigo streven we ernaar om de best mogelijke klantenservice aan te bieden en zijn we trots op de feedback die we van onze klanten ontvangen.

5 STERREN
(4)
4 STERREN
(4)
3 STERREN
(2)
2 STERREN
(0)
1 STER
(0)

Goed

reviews 4

76.36% Gebaseerd op 10 Klantenbeoordelingen

Geverifieerde aankoop

Goed supplement om de weerstand te ondersteunen

A Anoniem
Geverifieerde aankoop

Onze kat heeft veel minder last van de welbekende probleempjes nu

A Anoniem
Geverifieerde aankoop

Top top supplement

M Monique
Geverifieerde aankoop

Helaas deze capsules eet ze niet op

N Nina
Geverifieerde aankoop

Doet wat het moet doen

J Jasmine
Geverifieerde aankoop

Dit supplement heeft duidelijk de weerstand versterkt over een periode van een paar weken. Het gaat wel vrij snel op en is daardoor aan de dure kant voor ons.

A Anoniem
Geverifieerde aankoop

Mogen wel wat meer pillen in zitten

J Jazz
Geverifieerde aankoop

Werkt goed voor onze poes

N Nienke
Geverifieerde aankoop

Goed natuurlijk supplement

D David
Geverifieerde aankoop

Werkt goed voor onze britse korthaar

H Herm

Dit vind je misschien ook leuk