Hersen gezondheid

45 Tabletten | Cognitief hulpmiddel voor katten & honden
WeightWorld

Overzicht

Gedurende het hele leven van je huisdier is het belangrijk is om voor hun fysieke en mentale gezondheid te zorgen. Door de hersenen van je huisdier vanaf het begin al te ondersteunen en deze steun gedurende de jaren vol te houden, leg je de basis voor een gezond en gelukkig leven. Daarom is Animigo Hersen Gezondheid ontwikkeld om jou te helpen bij het leveren van die essentiële basis voor je trouwe viervoeter.

  • Richt zich op de hersen- en immuunfunctie
  • Voor huisdieren van alle leeftijden
  • Ideaal voor ouder wordende en volwassen huisdieren
  • Met essentiële vitamines
  • Met glucosamine en chondroïtine
  • Verrijkt met Ginseng
  • GMP
  • Bestel 1 19.99€
  • Bestel 2 35.98€ 39.98€ Je bespaart 10%
  • Bestel 3 47.97€ 59.97€ Je bespaart 20%

Zorg voor de hersenen van je huisdier

Hondenhersenen zijn een complex iets, en ze zijn een buitengewoon slim lid van het dierenrijk. Om deze reden moeten hun hersenen en geestelijke gezondheid in topconditie worden gehouden zodat ze lang gezond kunnen blijven. Dit kan gedaan worden door ervoor te zorgen dat hun geest zich niet verveelt door middel van speelgoed en hersentrainingsoefeningen, maar ook door hen de juiste voeding te geven voor een gezond brein. Dit kan via hun voedsel, maar de beste manier om op alle leeftijden voor hun hersenen te zorgen, is door hen een supplement te geven dat speciaal is afgestemd op hun mentale welzijn.

Animigo Hersen Gezondheid

Animigo Hersen Gezondheid is een supplement dat is samengesteld uit een groot aantal ingrediënten. Dit supplement is verrijkt met Glucosamine, een actieve aminosuiker dat geassocieerd wordt met gewrichtsverzorging. Het bevat ook vitamine B6, wat bijdraagt tot de normale functie van het zenuwstelsel en vitamine C, waarvan bekend is dat het de natuurlijke immuniteit ondersteunt.

Vitamin E

Vitamine E
Vitamine E is een geweldige micronutriënt om in dit supplement te hebben, omdat bekend is dat het bijdraagt aan de bescherming van cellen tegen oxidatieve stress.

Magnesium

Magnesium
Magnesium is één van de mineralen dat essentieel is voor je hond. Het draagt bij aan de normale functie van het zenuwstelsel, een lichaamsfunctie die essentieel is voor het onderhoud van de hersenen.

Zinc

Zink
Zink is belangrijk voor de gezondheid van de hersenen van huisdieren, omdat bekend is dat het bijdraagt aan normale en gezonde psychologische functies.

Gebruiksaanwijzing

Eén van de grootste problemen waarmee eigenaren worden geconfronteerd wanneer ze proberen hun kat of hond supplementen te geven, is dat ze het niet willen innemen. Herken je dit probleem? Animigo Hersen Gezondheid kan makkelijk gemalen worden zodat je het kan toevoegen aan het eten van je huisdier.

Kleine katten
(tot 2.5kg)
½ tablet
Grote katten
(2.5kg+)
1 tablet
Kleine honden
(tot 10kg)
2 tabletten
Medium honden
(11kg-30kg)
3 tabletten
Grote honden
(30kg+)
4 tabletten

Ingrediënten:

Calciumcarbonaat, Dicalciumfosfaat, Biergist, Acacia, Smaakstof, Glucosamine, Chondroïtinesulfaat, Cranberry-Extract, Magnesiumcarbonaat, Ginseng-Extract, Vitamine B5, Vitamine C, Vitamine E, Taurine, Vitamine B3, Vitamine B1, Vitamine B6, Geseleniseerde Gist, Vitamine B2, Zinksulfaat Heptahydraat, Vitamine A, Vitamine D3, Groenlipmossel, Vitamine B12, Biotine.

Onze Aanbiedingen

Dit vind je misschien ook leuk