Stress Support

90 Capsules | Kalmeermiddel voor honden & katten
WeightWorld

Overzicht

Angst is niet leuk voor onze huisdieren. Het kan ze erg gestresst maken. Animigo Stress Support is gemaakt met natuurlijke kalmerende ingrediënten en is ontworpen om je trouwe viervoeter te ontspannen tijdens stressvolle situaties. Dit maakt het ideaal om aan je huisdier te geven voordat je op reis gaat, tijdens stormen of tegen stress bij vuurwerk.

  • Ontspannend natuurlijk supplement
  • Ondersteunt tijdens stressvolle situaties
  • Kalmerende citroenmelisse & kamille
  • Ideaal bij vuurwerk
  • Voor katten en honden van alle groottes
  • Bestel 1 25.99€
  • Bestel 2 46.78€ 51.98€ Je bespaart 10%
  • Bestel 3 62.37€ 77.97€ Je bespaart 20%
    • Gratis bezorging

Waarom ervaren katten & honden stress?

Als je merkt dat je huisdier zich verbergt voor harde geluiden of blaft wanneer je vertrekt, kan het zijn dat hij of zij aan stress lijdt. Net als bij mensen kunnen ook onze huisdieren angst ervaren. Dit kan een aantal redenen hebben: bijvoorbeeld onweer, nieuwe mensen ontmoeten, reizen of gescheiden zijn van het baasje. Helaas kan hun angst in veel van deze situaties niet worden vermeden, maar er kunnen stappen worden ondernomen om je huisdier te helpen. Begin met het zoveel mogelijk verminderen van de oorzaak van de stress en als dit niet lukt, is afleiding de sleutel; door de radio aan te zetten terwijl je weg bent, of door ze speelgoed te geven om mee te spelen, kunnen ze hun hoofd bezig houden. Een andere geweldige optie om naast dit te proberen, is het gebruik van natuurlijke kalmerende supplementen, vooral wanneer de angstige gebeurtenis kan worden verwacht, om hen te helpen zich meer ontspannen en op hun gemak te voelen.

Belangrijkste ingrediënten

Lemon Balm

Citroenbalsem
Deze plant maakt deel uit van de muntfamilie en dankt zijn naam aan het milde citroenaroma van de bladeren. Citroenmelisse wordt het meest gebruikt vanwege de kalmerende eigenschappen, waardoor het je huisdier kan helpen ontspannen en een goede nachtrust geeft.

Chamomile

Kamille
Kamille staat bekend om zijn kalmerende eigenschappen, en wordt daarom in dit supplement gebruikt om te zorgen voor ontspanning en kalmering in stressvolle situaties.

Marshmallow Root

B-vitamines
B-vitamines zijn niet alleen geweldig voor de gezondheid en het welzijn van je trouwe viervoeter, ze kunnen ook goed zijn voor gestreste huisdieren. Dit komt omdat B-vitamines bijdragen aan normale psychologische functies.

Gebruiksaanwijzing

Sommige huisdieren kunnen gemakkelijk een pil of tablet slikken, maar voor anderen kan het lastig zijn. Daarom wordt Animigo Stress Support geleverd in een gemakkelijk door te slikken capsule die je in zijn geheel kunt geven, of je kunt hem openen en de inhoud toevoegen aan het voedsel.

Kleine honden & katten
(tot 10kg)
1 capsule per dag
Medium honden
(10kg-20kg)
2 capsules per dag
Grote honden
(25kg+)
3 capsules per dag

Ingrediënten:

Vulstof (Rijstmeel), Capsulehuls (Gelatine), Magnesiumoxide, Cholinebitraat, Citroenmelisse-Extract, Inositol, Kamillepoeder, Antiklontermiddel (Magnesiumstearaat, Siliciumdioxide), Calciumpantothenaat (Pantotheenzuur B5), Nicotinamide ( Niacine B3), Pyridoxine HCL (Vitamine B6), Thiamine (B1), Riboflavine (B2).

Onze Aanbiedingen

Dit vind je misschien ook leuk