Honden en katten vlooienpoeder

60 g Poeder | Bescherming tegen vlooien en teken
WeightWorld

Overzicht

Één van de meest voorkomende ergernissen bij eigenaren van huisdieren, en natuurlijk bij de huisdieren zelf, zijn teken en vlooien. Animigo heeft daarom dit natuurlijke vlooienpoeder ontwikkeld, een uiterst belangrijk aanvullend supplement dat bedoeld is om je huisdier te beschermen tegen vlooien en teken.

  • Helpt vlooien en parasieten af te weren
  • Voor een gezond uitziende vacht
  • Gemaakt van natuurlijke ingrediënten
  • Verrijkt met knoflook en vitamine B
  • GMP
  • Maatschappelijk verantwoord
  • Alle maten en rassen
  • Bestel 1 19.99€
  • Bestel 2 35.98€ 39.98€ Je bespaart 10%
  • Bestel 3 47.97€ 59.97€ Je bespaart 20%

Vlooien

Zoals alle eigenaren van huisdieren weten, is je kat of hond vanwege zijn dikke vacht de perfecte omgeving voor vlooien en teken. Je trouwe viervoeter is vooral in de zomermaanden vatbaar voor vlooien en teken, en wanneer ze regelmatig in contact komen met andere katten en honden. De dreiging van een vlooien- of tekenplaag kan echter worden voorkomen door bepaalde preventieve maatregelen te nemen. Daarom is dit supplement erg geschikt.

Animigo Huisdier vlooienpoeder

Animigo Huisdier vlooienpoeder is ontwikkeld om de dreiging van vlooien en teken voor je huisdier af te weren. Ten eerste is het gemaakt met prikkelende ingrediënten zoals knoflookextract, gist en zink om het bloed van je kat of hond minder smakelijk te laten smaken voor deze insecten. Daarnaast zou een verandering in de smaak van het bloed zich vertalen in een onaantrekkelijke geur die de vacht afgeeft en die parasieten zoals teken en vlooien daarom ook weert. Daarnaast bevat dit poeder zink, omdat bekend is dat het bijdraagt aan het behoud van normaal haar, om ervoor te zorgen dat de vacht van je huisdier gezond blijft.

Zinc

Zink
Dit vlooienpoeder is rijk aan het essentiële mineraal zink. Deze actieve stof draagt bij tot het behoud van normaal haar, wat belangrijk is voor een gezonde vacht.

Garlic Powder

Knoflookpoeder
Het scherpe aroma van knoflook wordt gebruikt in ons supplement om vlooien op afstand te houden en, nog belangrijker, om ze weg te houden.

Natural Flavours

Natuurlijke smaak
Dit supplement is ontworpen om vlooien af te weren, niet je huisdier. Daarom is het gemaakt met natuurlijke smaken zodat je het je huisdier niet afschrikt!

Gebruiksaanwijzing

Katten & kleine honden
(tot 5kg)
1 schep dagelijks
Medium honden
(5kg-10kg)
2 schepjes dagelijks

Ingrediënten:

Biergist, Calciumfosfaat, Knoflookpoeder, Natuurlijk Aroma, Hoppoeder, Zinksulfaat Rijstzemelen, DL-Methionine, Calciumcarbonaat, Heel Eipoeder, Thiamine Hydrochloride, Nicotinamide, Riboflavine.

Onze Aanbiedingen

Dit vind je misschien ook leuk