Kalmerende druppels

100 ml Druppels | Natuurlijk kalmeermiddel

Overzicht

Huisdieren kunnen net als mensen last hebben van stress. Honden of katten kunnen bijvoorbeeld reageren op harde geluiden zoals vuurwerk, maar ook op reizen, alleen zijn of onbekende mensen. Animigo heeft zorgvuldig een kalmerend druppel supplement samengesteld van natuurlijke ingrediënten om je huisdier te kalmeren tijdens stressvolle situaties.

  • Ontworpen om je huisdier te kalmeren
  • Ideaal voor reizen, vuurwerk & onweer
  • Rijk aan aminozuren, vitamines en mineralen
  • Natuurlijke formule
  • Maakt niet slaperig
  • GMP
  • Cruelty-Free
  • Bestel 1 17.99€
  • Bestel 2 32.38€ 35.98€ Je bespaart 10%
  • Bestel 3 43.17€ 53.97€ Je bespaart 20%

Kalmerende druppels voor honden en katten

De mentale staat van je hond of kat heeft veel invloed op hun gezondheid. Studies hebben aangetoond dat met name honden angst en jaloezie kunnen voelen. Ze leven in een door mensen geleide wereld vol met stimuli die voor hun onnatuurlijk kan aanvoelen. Dit kan ertoe leiden dat ze ongelooflijk sterk gestimuleerd worden, wat ze op de lange termijn prikkelbaar kan maken en een effect kan hebben op hun gezondheid.

Belangrijkste ingrediënten

L-Tryptophan
L-tryptofaan

Dit is een centraal ingrediënt voor Animigo kalmerende druppels. Het wordt gebruikt om symptomen van angst te verhelpen, waardoor het ideaal is om gestreste of angstige huisdieren te kalmeren.

Vitamin D
Vitamine D

Van vitamine D is het bekend dat het bijdraagt aan neurotransmissie, wat essentieel is voor het beheersen van stemming en kalmte.

Zinc
Zink

Zink is een ongelooflijk effectief mineraal dat je huisdier nodig heeft. Het is bekend dat zink bijdraagt aan het behoud van normale psychologische capaciteiten.

Gebruiksaanwijzing

Voeg de aanbevolen hoeveelheid vloeistof toe aan het voer of water van uw huisdier. Geef waar en wanneer nodig. Dagelijkse porties kunnen over maaltijden worden verdeeld. Sommige huisdieren zijn nogal kieskeurig. Daarom kunnen Animigo kalmerende druppels direct in de mond gespoten worden of worden toegevoegd aan de maaltijd van je huisdier.

Kleine katten
(tot 2.5kg)
½ theelepel 2x daags
Grote katten
(2.5kg-5kg)
1 theelepel 2x daags
Kleine honden
(tot 5kg)
1 theelepel 3x daags
Grote honden
(5kg-10kg)
2 theelepels 3x daags

Ingrediënten:

Gezuiverd water, calciumchloride, emulgator, nicotinamide, kunstmatige tonijnsmaak, glycerine, L-tryptofaan, taurine, natriumbenzoaat, vitamine B6, benzoëzuur, vitamine D3, vitamine E, zinksulfaat, natriumseleniet.

Advies

Let op: aanvullend voer voor huisdieren. Alleen voor gebruik door dieren. Zorg ervoor dat je huisdier altijd toegang heeft tot vers drinkwater. De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden. Voedingssupplementen mogen de uitgebalanceerde voeding van uw huisdier niet vervangen. Als je huisdier momenteel medicijnen krijgt, raadpleeg dan voor gebruik dierenarts. Geef dit product niet aan je huisdier als deze drachtig is of borstvoeding geeft. Dit product is alleen bedoeld voor aanvullende voeding. Huisdieren moeten te allen tijde onder toezicht staan tijdens het voeren.

Geschikt voor katten vanaf 3 maanden en honden vanaf 2 maanden.

Onze Aanbiedingen

Klantenbeoordelingen

Bij ShytoBuy streven we ernaar om de best mogelijke klantenservice aan te bieden en zijn we trots op de feedback die we van onze klanten ontvangen.

5 STERREN
(4)
4 STERREN
(2)
3 STERREN
(4)
2 STERREN
(0)
1 STER
(0)

Goed

reviews 4

72.73% Gebaseerd op 10 Klantenbeoordelingen

Geverifieerde aankoop

Wat een verschil!! Voorheen altijd problemen met de stofzuiger, harde geluiden etc etc. Training, expres harde geluiden maken, zelf er niet op reageren heeft allemaal niet gewerkt. We wilden eigenlijk geen supplement of medicijn gebruiken maar een collega had me in ieder geval iets natuurlijks aangeraden. We geven deze druppels wanneer nodig en ze wordt er stukken kalmer en minder gestresst van.

N N
Geverifieerde aankoop

Werkt zoals beschreven

M Mirthe
Geverifieerde aankoop

Fijne drupppels en echt een uitkomst voor onze kat

B Belarto
Geverifieerde aankoop

wat een uitkomst!! super druppels

J Jaxx
Geverifieerde aankoop

Ik was bang dat dit een beetje het effect zou hebben van slaap middelen, maar het lijkt alleen de stress weg te nemen

W Willemijn
Geverifieerde aankoop

ideaal product maar is wel zo op als je hond heel de week door gestresst is, mogelijk moet ik naar een andere oplossing zoeken

R Ruben
Geverifieerde aankoop

fijne druppeltjes en makkelijk te geven

F Fenne
Geverifieerde aankoop

Uitstekend supplement, ik ben alle ingrediënten nagegaan en snap waaorm het erin zit. Geen chemisch spul, top wat mij betreft.

M Maurits
Geverifieerde aankoop

wel goed

G Guus
Geverifieerde aankoop

Kalmerende druppeltjes zijn een hele goede uitkomst voor onze kat (standaard britse korthaar, 5 jaar oud). De laatste tijd veel last van trillen, bang zijn uit het niets. Nu niet meer.

N Nikita

Dit vind je misschien ook leuk