maandag - vrijdag | 9.00 - 14.00

L-Lysine

Natuurlijke weerstand ondersteuning

Lysine pillen voor de weerstand van je kat

Onze lysine pillen zijn speciaal geformuleerd om te voldoen aan de essentiële behoeften van jouw harige vriend. Een functioneel immuunsysteem brengt natuurlijk veel voordelen met zich mee voor je kat. Maar wat als hun immuunsysteem niet goed werkt? Of als je kat veel last heeft van niesziekte? Een zwak immuunsysteem betekent dat het lichaam van je kat bacteriën en virussen niet goed kan bestrijden, waardoor ze veel vatbaarder zijn voor ziektes. Om hun immuunsysteem weer aan te sterken, is voeding van groot belang. Lysine tabletten kunnen daarom een waardevolle aanvulling zijn op het dieet van je kat, vooral in situaties waar extra ondersteuning nodig is.

Waar zijn lysine pillen goed voor?

Lysine is een essentieel aminozuur, wat betekent dat het lichaam van een kat het niet zelf kan produceren en het dus uit voeding moet halen. Lysine is een bouwsteen voor de productie van collageen, een eiwit dat essentieel is voor een gezonde huid en weefsels van je kat. Bovendien kan lysine de calciumabsorptie bevorderen, wat gunstig is voor de botgezondheid van je kat. Naast het aminozuur lysine, bevatten deze lysine pillen ook biergist en citruspectine. Biergist bevat vele mineralen en vitamines die gunstig zijn voor de immuniteit van je kat. Citruspectine heeft ontstekingsremmende eigenschappen en kan het immuunsysteem ondersteunen. De formule van onze lysine pillen bevat deze drie gunstige ingrediënten, waardoor je kat in één keer alle essentiële voedingsstoffen binnenkrijgt.

Voordelen van L-lysine pillen voor je kat

Het is raadzaam om L-lysine op te nemen in het dieet van je kat, zodat ze voldoende van dit aminozuur kunnen binnenkrijgen. In bepaalde situaties, zoals stress, ziekte, of andere immuun uitdagingen, kan de behoefte aan L-lysine toenemen. Het geven van deze lysine tabletten kan een manier zijn om het immuunsysteem van je kat extra ondersteuning te bieden. Bovendien helpt lysine ook om je kat te kalmeren in situaties van stress, angst of onrust. Maak je geen zorgen over mogelijke l-lysine bijwerkingen, onze lysine pillen zijn zorgvuldig samengesteld om de juiste dosering te bieden.

Met een regelmatige inname van onze lysine tabletten geef je je huisdier de aandacht en zorg die ze verdienen. Door dagelijks twee lysine pillen over de maaltijden te verdelen, zorg je ervoor dat je kat al voldoet aan de aanbevolen dagelijkse behoefte. Het toevoegen van deze lysine pillen van Animigo in het dieet van je kat is een handige en eenvoudige manier om ervoor te zorgen dat je kat alle voordelen van dit essentiële aminozuur binnenkrijgt.

lysine-l-l-animigo
L-Lysine

Omdat L-Lysine een aminozuur is, dient het als een bouwsteen voor eiwitten. Het kan het immuunsysteem van je kat van binnenuit aansterken. Omdat het een essentieel aminozuur is, wordt het niet in het lichaam aangemaakt en is externe suppletie noodzakelijk.

chamomile-flower-450690892
Biergist

Biergist is een natuurlijk en veilig voedingssupplement voor katten en bevat een overvloed aan vitamines en mineralen die goed zijn voor hun immuniteit. Dit omvat B-vitamines, chroom, selenium, kalium, ijzer, magnesium en zink.

Passion-Flower-1014527698
Citruspectine

Citruspectine is een natuurlijke vezel die wordt aangetroffen in verschillende soorten fruit. Er wordt gezegd dat pectine veel voordelen heeft, voornamelijk voor het immuunsysteem, omdat de polysacchariden de immuuncellen ‘activeren’ wanneer het hiermee in contact komt.

Gebruiksaanwijzing

Geef je kat 2 tabletten per dag. Verdeel de dagelijkse porties over maaltijden. Overschrijd de aanbevolen dosering niet binnen een periode van 12 uur. Zorg ervoor dat je huisdier altijd toegang heeft tot vers drinkwater.

Ingrediënten:

Compositie: Lysine (L-Lysine Monohydrochloride), Vitamine B8 (Inositol), L-Theanine, Matricaria Chamomilla (Kamille) Bloempoeder, Passiflora (Passie) Bloempoeder, Vitamine B1 (Thiamine HCL), Magnesium (Magnesiumcitraat), Smaakstof: Kip, Vulstoffen: maltodextrine en dicalciumfosfaat, antiklontermiddelen: magnesiumstearaat en siliciumdioxide, capsuleomhulsel: HPMC (hypromellose).

Analytische bestanddelen: ruw eiwit 34,12%, ruw vet 12,17%, ruwe celstof 0,30%, vocht 5,98%, ruwe as 2,90%.

Zijn de lysine tabletten van Animigo veilig voor mijn huisdier?

Deze tabletten zijn gemaakt van natuurlijke ingrediënten, waardoor ze niet alleen een veilige optie zijn voor je kat, maar ook de geruststelling bieden dat ze profiteert van een product dat is samengesteld met aandacht voor haar natuurlijke welzijn.

Zijn er specifieke richtlijnen voor de dosering van de tabletten, afhankelijk van de grootte of leeftijd van mijn kat?

Deze lysine pillen zijn geschikt voor katten van alle leeftijden, zowel kittens als volwassen katten, waardoor ze een veelzijdige en geschikte keuze zijn voor de gehele levensfase van je geliefde huisdier. Houd je aan de aanbevolen dosering van 2 tabletten per dag.

Hoe verhoog ik de weerstand van mijn kat?

Wij adviseren om, naast het reguliere dieet van je kat, deze L-lysine supplementen tweemaal daags toe te voegen. L-lysine draagt positief bij aan zowel het immuunsysteem als de gezondheid van de botten bij je kat.

Hebben de L-lysine pillen bijwerkingen voor mijn kat?

Deze tabletten hebben geen bekende bijwerkingen, wat de veiligheid en het welzijn van je huisdier bij het gebruik van dit supplement benadrukt.

Wat doet L-lysine bij katten?

Lysine is een aminozuur dat betrokken is bij verschillende processen in het lichaam van je kat. Het ondersteunt de productie van antilichamen en heeft daardoor invloed op de immuniteit van katten. Daarnaast ondersteunt lysine ook de oog gezondheid en luchtwegen. Ook helpt lysine om je kat te kalmeren in situaties van stress, angst of onrust.

Zijn er bepaalde situaties waarin ik de tabletten niet moet geven aan mijn kat?

Het wordt niet aanbevolen om deze pillen te geven aan drachtige of lacterende katten.

Onze Aanbiedingen

Klantenbeoordelingen

Bij Animigo streven we ernaar om de best mogelijke klantenservice aan te bieden en zijn we trots op de feedback die we van onze klanten ontvangen.

5 STERREN
(3)
4 STERREN
(1)
3 STERREN
(1)
2 STERREN
(0)
1 STER
(0)

Uitstekend

Reviews 4.5

73.33% Gebaseerd op 5 Klantenbeoordelingen

Geverifieerde aankoop

Super zeer goede producten

Z ZBIGNIEW B
Geverifieerde aankoop

De tabletten zijn makkrlijk te vermengen met voer

T Tiny
Geverifieerde aankoop

Veel te grote pillen voor een poes

S Saibo
Geverifieerde aankoop

Erg blij mee, mijn kat niest minder en is minder snel ziek.

M Miranda
Geverifieerde aankoop

Goed supplement de tabletjes moet ik wel breken voor mijn kat maar ze eet ze wel op

J Joyce

*De resultaten van onze producten verschillen per individu. Bekijk de disclaimer hier.

Dit vind je misschien ook leuk