Lijnzaadolie

1000 mg 60 Softgels | Allergie Supplement voor Katten & Honden
WeightWorld

Overzicht

Heeft jouw huisdier een allergie? Of het nu gaat om een huid-, voedsel- of omgevingsallergie, Animigo Lijnzaadolie kan helpen bij de vermindering van de nare symptomen die veroorzaakt worden door deze allergieën! Dit supplement is eenvoudig in te slikken en is verrijkt met vitamines, mineralen en omega 3 die kunnen helpen om het lichaam van je huisdier van binnen te versterken. Daarnaast kan lijnzaadolie ook helpen om de gezondheid van de huid, vacht, botten en gewrichten te stimuleren.

 • Interne stimulant voor huisdieren
 • Voor huid en vacht
 • Ideaal voor botten en gewrichten van huisdieren
 • Rijk aan omega 3
 • Verrijkt met vitamines en mineralen
 • Makkelijk in te nemen softgels
 • GMP
 • Cruelty-Free
 • Bestel 1 17.99€
 • Bestel 2 32.38€ 35.98€ Je bespaart 10%
 • Bestel 3 43.17€ 53.97€ Je bespaart 20%

Allergieën van huisdieren

Mensen kunnen allergisch zijn voor katten en honden, maar wist je dat je huisdier ook allergieën kan hebben? Net als wij kunnen onze beste dierenvrienden lijden aan allergieën. Denk aan gras, pollen of verschillende soorten voeding. Als jij denkt dat je huisdier ergens allergisch voor is, moet je eerst weten wat het is. Als je weet wat het is en wat het veroorzaakt, kun je aan de slag gaan om het te verhelpen. In geval van een voedingsallergie is het redelijk eenvoudig. Elimineer dit soort voeding simpelweg uit het dieet en klaar is kees. Maar hoe ga je met de allergie om als het gaat om een grasallergie? Om jouw trouwe viervoeter van dienst te zijn moet je het lichaam van binnenuit versterken. Dit doe je door een uitgebalanceerd dieet samen te stellen en supplementen te gebruiken die het lichaam van binnenuit versterken.

Allergies

Allergieën
Omdat lijnzaadolie rijk is aan omega 3, kan het goed zijn voor dieren met allergieën. Het is ook rijk aan vitamines zoals vitamine A, C en D waarvan bekend is dat ze bijdragen aan een functioneel immuunsysteem.

Skin & Coat

Huid & Vacht
Omdat lijnzaadolie vol zit met het essentiële vetzuur Omega 3, is het ook goed voor de gezondheid van de huid en vacht van je huisdier. Dit komt omdat het irritatie kan verhelpen en het vochtgehalte kan stimuleren zodat de vacht er glanzend uitziet.

Bones & Joints

Botten & Gewrichten
Een ander belangrijk voordeel van lijnzaadolie is dat bekend is dat het goed kan zijn voor de botten en gewrichten van huisdieren. Dit is te danken aan de Omega 3 en Calcium die veel worden gebruikt om stijve gewrichten te verzorgen en botten te versterken.

Gebruiksaanwijzing

Animigo Lijnzaadolie komt in gemakkelijk in te slikken softgels zodat je niet hoeft te worstelen met je huisdier om ze het in te laten slikken. Door de zachtere textuur van deze softgels zijn ze gemakkelijk in te slikken voor je huisdier en zal het geen problemen veroorzaken. Geef ze dagelijks de aanbevolen hoeveelheid afhankelijk van hun formaat. Raadpleeg hiervoor de onderstaande tabel.

Katten & Kleine Honden
(Tot 10kg)
1 Softgel per dag
Medium Honden
(10kg-25kg)
2 Softgels per dag
Medium Honden
(25kg-45kg)
2 Softgels per dag
Grote Honden
(45kg+)
3 Softgels per dag

Ingrediënten:

Lijnzaadolie, rundergelatine, glycerine, aqua.

Onze Aanbiedingen

Dit vind je misschien ook leuk