Oorreiniger

250 ml Liquid | Anti-irritatie oorreiniger
WeightWorld

Overzicht

Animigo oorreiniger is een alcoholvrije reiniger om oorsmeer en vuil uit de oren van je huisdier te verwijderen. Het is gemaakt met natuurlijke ingrediënten, waaronder tea tree en aloë vera-formule, waardoor deze milde oplossing de huid van je huisdier niet irriteert. Dankzij de lavendelgeur zal deze unieke vloeibare oplossing je huisdier een verfriste geur geven!

  • Niet-irriterende hygiënische reiniger
  • Lost overtollig oorsmeer op
  • Verwijdert vuil in het oor
  • Met tea tree, lavendel & aloë vera
  • Ideaal na het baden of zwemmen
  • Vrij van alcohol
  • Alle maten en rassen
  • Bestel 1 16.99€
  • Bestel 2 30.58€ 33.98€ Je bespaart 10%
  • Bestel 3 40.77€ 50.97€ Je bespaart 20%

Hou de oren van je huisdier schoon

Omdat oorontstekingen een groot probleem bij honden en katten zijn, is oorhygiëne van vitaal belang voor hun gezondheid. Oorontstekingen bij huisdieren worden meestal veroorzaakt door bacteriën, gisten, allergieën of een hormonale onbalans, en er zijn een aantal dingen die deze kunnen bevorderen, zoals overmatig haar rond de gehoorgang of een opeenhoping van vuil en oorsmeer. Om de oren van je huisdier gezond te houden, is het belangrijk om ze altijd schoon te houden. De beste manier om dit te doen, is door een natuurlijke oorreiniger te gebruiken die oorsmeer oplost en vuil verwijdert.

Belangrijkste ingrediënten

Tea Tree Oil
Tea tree olie

Deze bekende etherische olie wordt voor veel verschillende doeleinden gebruikt, maar wist je dat het geweldig zou kunnen zijn voor de oren van je huisdier? Het werkt niet alleen als een natuurlijke reiniger maar bevat ook beschermende eigenschappen.

Lavender
Lavendel

Lavendel is meer dan alleen een mooie bloem, het is ook zeer gunstig voor je huisdier. De meest voorkomende toepassingen van lavendel voor huisdieren zijn om jeuk en irritatie te verhelpen die veroorzaakt kunnen worden door oorsmeer en vuil. Het heeft ook een lekkere geur zodat je harige vriend lekker ruikt.

Aloe Vera
Aloë vera

Aloë vera is goed voor de huid als het gaat om brandwonden en droogheid. Op een vergelijkbare manier kan het ook gunstig zijn voor de oren van je huisdier, omdat het kan helpen tegen irritatie, roodheid en jeuk.

Gebruiksaanwijzing

Richt de punt van de tuit in het oor van je huisdier en knijp voorzichtig in de fles om voldoende druppels te laten vallen om de gehoorgang gedeeltelijk te vullen. Masseer zachtjes de basis van de gehoorgang om oorsmeer los te maken en verwijder alle vloeibare, opgeloste vuil met een watje of zakdoek. Herhaal het gebruik indien nodig, ofwel regelmatig om de oren schoon te houden of wanneer ze verstopt raken. Alleen voor plaatselijk gebruik. Vermijd contact met ogen en slijmvliezen. Spoel bij contact direct af met water. Als irritatie optreedt, stop dan met het gebruik en neem contact op met je dierenarts. Niet gebruiken op oren met gescheurde trommelvliezen.

Ingrediënten

Gedeïoniseerd Water (50%), Glycerine (10%), Etherische Olie Van Theeboom (10%), Etherische Olie Van Lavendel (8%), Butyleenglycol (5%), Toverhazelaar-Extract (5%), Aloë Vera-Olie (5%) %), Natriumlaurylpropionaat (3%), Fenoxyethanol (2%), Chloorfenesine (2%).

Advies

Alleen voor plaatselijk gebruik. Vermijd contact met ogen en slijmvliezen. Bij contact met water spoelen. Als irritatie optreedt, stop dan met het gebruik en neem contact op met de dierenarts. Niet gebruiken op oren met gescheurde trommelvliezen.

Onze Aanbiedingen

Dit vind je misschien ook leuk