Anti kauw en knaag spray

250 ml Spray | Training spray voor hond & kat
WeightWorld

Overzicht

Huisdieren hebben een natuurlijk instinct om te kauwen en knagen, maar als ze knagen waar ze niet horen te knagen, is het tijd om in te grijpen. Animigo anti kauw en knaag spray gebruikt zijn van nature bittere smaak om ongewenst kauwen op meubels, kleding en meer te ontmoedigen. De spray is volkomen veilig in gebruik dankzij de natuurlijke ingrediënten en laat een frisse citrusgeur achter waar jij van kunt genieten, maar wat je huisdier afschrikt.

  • Ontmoedigt ongewenst kauwen
  • Ideaal voor wonden en verbanden
  • Te gebruiken op meubels, gordijnen en schoenen
  • Afschrikkende bittere smaak
  • Frisse citrusgeur
  • Alcoholvrij en niet giftig
  • Bestel 1 15.95€
  • Bestel 2 28.70€ 31.90€ Je bespaart 10%
  • Bestel 3 38.28€ 47.85€ Je bespaart 20%

Hoe werkt Animigo Anti kauw en knaag spray?

Dankzij de bitterstoffen en citroenzuur is Animigo Anti kauw en knaag spray ontworpen om katten en honden een onaantrekkelijke smaak te geven. Dit betekent dat wanneer het op bepaalde objecten wordt gesprayd, waar ze normaal gesproken hun tanden in willen zetten, het hen nu afschrikt en het ongewenste gedrag ontmoedigt. Met de juiste training met de spray, kun jij je huisdier leren om te kauwen op speelgoed of lekkernijen in plaats van op je dure meubilair. Die hoekbank was duur genoeg, daar heeft je kat niets te zoeken!

Belangrijkste voordelen

Deters Chewing
Ontmoedigd knagen

Dankzij de bittere citrusaroma's helpt de spray om je huisdier af te schrikken van ongewenst knaaggedrag, likken of krabben.

Non-Toxic
Niet giftig

De anti-kauw spray is volkomen veilig in gebruik dankzij de natuurlijke, niet-giftige ingrediënten. Het bevat ook geen alcohol, dus het zal je huisdier niet pijn doen.

Non-Staining
Geen vlekken

Omdat dit product is ontworpen voor gebruik op meubels, kleding en andere materialen, zorgen de natuurlijke ingrediënten ervoor dat het geen vlekken of blijvende sporen achterlaat.

Gebruiksaanwijzing

Goed schudden voor gebruik. Royaal aanbrengen op gebieden waar je knagen, bijten en kauwen wilt ontmoedigen. Houd de fles binnen 15 cm van het te spuiten object. Herhaal indien nodig.

Advies

Voor de meeste huisdieren heeft deze spray een onaantrekkelijke smaak, waardoor het knagen op het specifieke bespoten voorwerp onaangenaam wordt en het ongewenste gedrag wordt verminderd. Vanwege de complexiteit van smaakvoorkeuren en gedragsproblemen, kunnen de resultaten variëren per huisdier. Het is belangrijk om de reactie van je huisdier op deze spray in de gaten te houden. Zorg ervoor dat je huisdier wordt afgeschrikt door de smaak voordat je hem alleen laat met het voorwerp dat wordt bespoten.

Ingrediënten:

Water (85%), bittermiddel: denatoniumbenzoaat (10%), citrus limon (citroen) etherische olie (3%), PEG-40 gehydrogeneerde ricinusolie (1,9%), chloorfenesine (0,1%).

Onze Aanbiedingen

Dit vind je misschien ook leuk