maandag - vrijdag | 11.00 - 16.00

Animigo Anti wormen - 120 ml druppels
Animigo Anti wormen - 120 ml druppels
Animigo Anti wormen - 120 ml druppels
Animigo Anti wormen - 120 ml druppels

Anti wormen voor honden & katten

120 ml Liquid | Darmen ondersteuning

Overzicht

Animigo's Anti Wormen is een natuurlijk vloeibaar supplement dat is ontwikkeld om de darmhygiëne van je huisdier te ondersteunen en een omgeving te creëren waar wormen niet in kunnen leven. Door de zorgvuldig geselecteerde kruidenmix is dit de ideale manier om je hond of kat te beschermen tegen wormen, terwijl het zacht is voor hun gevoelige maag.

 • Gemaakt voor alle darmwormen
 • Ondersteunt de darmen
 • Nieuwe en verbeterde formule
 • Met Alsem & Knoflook
 • Makkelijk te gebruiken druppels
 • Voor katten en honden van alle leeftijden
 • GMP
 • Alle maten en rassen
 • Cruelty-Free
 • Bestel 1 24.95€
 • Bestel 2 44.90€ 49.90€ Je bespaart 10%
 • Bestel 3 59.88€ 74.85€ Je bespaart 20%
  • Gratis bezorging

Bestel nu en verdien 2 Comfort Punten ?

Wat zijn darmwormen?

Darmwormen zijn een soort parasiet en leven van een huisdier in hun darmen. Ze worden meestal als eieren of larven ingenomen en volgroeien vervolgens in de darmen. Er zijn veel verschillende soorten wormen die elk op enigszins verschillende manieren overleven, maar omdat ze parasieten zijn, leven ze over het algemeen van de gastheer door hun bloed en voeding af te nemen. Als gevolg hiervan kunnen ze veel problemen veroorzaken voor onze huisdieren. Bovendien kunnen ze zich snel verspreiden en zich voortplanten, waardoor ze voor huisdieren heel gemakkelijk te krijgen zijn. Hoewel er veel behandelingen zijn om wormen bij katten en honden te bestrijden, is het nemen van preventieve maatregelen de beste methode om af te rekenen met wormen. Enkele van de meest voorkomende wormen bij katten en honden om te voorkomen zijn:

 • Lintworm
 • Rondworm
 • Haakworm
 • Zweepworm

Belangrijkste ingrediënten

Wormwood
Alsem

Alsem wordt al duizenden jaren gebruikt als ontwormingsmiddel op basis van kruiden en van alsem is bekend dat het nuttig is voor het verwijderen van wormen bij huisdieren. Het kan ook helpen bij het welzijn van het spijsverteringsstelsel, de plaats waar wormen leven.

Garlic
Knoflook

Hoewel knoflook het meest bekend staat om zijn smaak en aroma, kan knoflook ook nuttig zijn bij het bestrijden van wormen. Dit komt omdat er wordt gezegd dat het het immuunsysteem helpt versterken en van nature een goede darmhygiëne ondersteunt.

Cinnamon
Kaneel

Kaneel bevat antischimmel-, antiparasitaire en antibacteriële eigenschappen en andere elementen die het immuunsysteem helpen versterken. Dit kan op zijn beurt helpen om je huisdieren wormvrij te houden!

Gebruiksaanwijzing

Om te voorkomen dat je hond geen tabletten, pillen of pasta wilt eten, is Anti Wormen van Animigo gemaakt met handige druppels. Voeg de druppels eenvoudig toe aan het voedsel of rechtstreeks in de mond volgens onderstaande dosis. Geef de aanbevolen druppels gedurende drie opeenvolgende dagen. Herhaal hetzelfde eens in de drie maanden.

Simply add the drops onto food or directly to mouth as per suggested dose. Take recommended drops for three consecutive days. Repeat the same once every three months.

Katten & kleine honden
(tot 10kg)
5-7 Drops
Medium honden
(10kg-20kg)
7-10 Drops
Grote honden
(20kg-40kg)
10-15 Drops

Hoe vaak moet je Anti Wormen gebruiken?

Voeg druppels toe aan voedsel of direct in de mond volgens de voorgestelde dosis. Geef de aanbevolen druppels gedurende drie opeenvolgende dagen. Herhaal hetzelfde eens in de drie maanden.

Let op: De aanbevolen dagelijkse dosis niet overschrijden binnen een periode van 12 uur. Zorg ervoor dat je huisdier altijd toegang heeft tot vers drinkwater. Voedingssupplementen mogen de uitgebalanceerde voeding van je hond niet vervangen. Als je hond momenteel medicijnen krijgt, raadpleeg dan voor gebruik een dierenarts. Geef dit product niet aan je huisdier als het drachtig is of borstvoeding geeft.

Ingrediënten (per 5 druppels)

Alsem (0,7 mg), knoflook (Allium sativum) (0,125 mg), Eugenia (0,125 mg), tijm (Thymus Vulgaris) (0,125 mg), kaneel (Cinnamomum Verum) (0,02 mg), Picrasma quassioides (Picrasma) (0,01 mg)

Onze Aanbiedingen

Klantenbeoordelingen

Bij ShytoBuy streven we ernaar om de best mogelijke klantenservice aan te bieden en zijn we trots op de feedback die we van onze klanten ontvangen.

5 STERREN
(6)
4 STERREN
(2)
3 STERREN
(2)
2 STERREN
(0)
1 STER
(0)

Uitstekend

reviews 4.5

80.00% Gebaseerd op 10 Klantenbeoordelingen

Geverifieerde aankoop

Uitstekend

M Mirthe
Geverifieerde aankoop

Doet wat het moet doen

C Chloe
Geverifieerde aankoop

Geen wormen meer te bekennen

C Charlotte
Geverifieerde aankoop

Ik ben fan, dit is beter dan chemische kuren van de dierenarts.

L Leon
Geverifieerde aankoop

Ik snap de gedachte van het versterken van de weerstand en de darmen wel maar het lijkt helaas niet te helpen!

N Noëlle
Geverifieerde aankoop

Goede ontworming

D Dexx
Geverifieerde aankoop

Snel in huis en doet wat het moet doen

N Nova
Geverifieerde aankoop

Onze hond lijkt over het algemeen wat gezonder nu

J Jason
Geverifieerde aankoop

5 sterren waard

J James
Geverifieerde aankoop

Dit is het enige alternatief op medicijnen of traditionele ontwormingsmiddelen dat ik heb kunnen vinden en we zijn er hartstikke blij mee. We zagen er altijd tegenop om weer een checmische wormenkuur te moeten geven.

C Charlotte

Dit vind je misschien ook leuk