maandag - vrijdag | 9.00 - 14.00

Anti wormen voor honden & katten

100% natuurlijk wormenmiddel

Wat zijn darmwormen?

Darmwormen zijn een soort parasiet en leven van een huisdier in hun darmen. Ze worden meestal als eieren of larven ingenomen en volgroeien vervolgens in de darmen. Er zijn veel verschillende soorten wormen die elk op enigszins verschillende manieren overleven, maar omdat ze parasieten zijn, leven ze over het algemeen van de gastheer door hun bloed en voeding af te nemen. Als gevolg hiervan kunnen ze veel problemen veroorzaken voor onze huisdieren. Bovendien kunnen ze zich snel verspreiden en zich voortplanten, waardoor ze voor huisdieren heel gemakkelijk te krijgen zijn. Hoewel er veel behandelingen zijn om wormen bij katten en honden te bestrijden, is het nemen van preventieve maatregelen de beste methode om af te rekenen met wormen. Enkele van de meest voorkomende wormen bij katten en honden om te voorkomen zijn:

  • Lintworm
  • Rondworm
  • Haakworm
  • Zweepworm

Hoe vaak moet je Anti Wormen gebruiken?

Voeg druppels toe aan voedsel of direct in de mond volgens de voorgestelde dosis. Geef de aanbevolen druppels gedurende drie opeenvolgende dagen. Herhaal dit elke drie maanden.

Ingrediënten

Kokosolie (Cocos Nucifera) (88,95%), Alsemolie (7%), Knoflook (Allium Sativum) Olie (1,25%), Kruidnagel (Syzygium Aromaticum) Olie (1,25%), Tijm (Thymus Vulgaris) Olie (1,25%), Kaneel (Cinnamomum Verum) Olie (0,2%), Picrasma Quassioides (Picrasma) Extract (0,1%).

Gebruiksaanwijzing

Voeg de druppels toe aan voer of geef direct in de mond volgens de voorgestelde dosis. Geef de aanbevolen hoeveelheid druppels gedurende drie opeenvolgende dagen. Herhaal dit eens per drie maanden.

Katten & kleine honden
(tot 10kg)
5-7 druppels
Medium honden
(10kg-20kg)
7-10 druppels
Grote honden
(20kg-40kg)
10-15 druppels

Let op: De aanbevolen dagelijkse dosis niet overschrijden binnen een periode van 12 uur. Zorg ervoor dat je huisdier altijd toegang heeft tot vers drinkwater. Voedingssupplementen mogen de uitgebalanceerde voeding van je hond niet vervangen. Als je hond momenteel medicijnen krijgt, raadpleeg dan voor gebruik een dierenarts. Geef dit product niet aan je huisdier als het drachtig is of borstvoeding geeft.

Klantenbeoordelingen

Bij ShytoBuy streven we ernaar om de best mogelijke klantenservice aan te bieden en zijn we trots op de feedback die we van onze klanten ontvangen.

5 STERREN
(9)
4 STERREN
(2)
3 STERREN
(2)
2 STERREN
(1)
1 STER
(0)

Uitstekend

reviews 4.5

81.33% Gebaseerd op 14 Klantenbeoordelingen

Geverifieerde aankoop

Uitstekend

M Mirthe
Geverifieerde aankoop

Doet wat het moet doen

C Chloe
Geverifieerde aankoop

Geen wormen meer te bekennen

C Charlotte
Geverifieerde aankoop

Ik ben fan, dit is beter dan chemische kuren van de dierenarts.

L Leon
Geverifieerde aankoop

Ik snap de gedachte van het versterken van de weerstand en de darmen wel maar het lijkt helaas niet te helpen!

N Noëlle
Geverifieerde aankoop

Goede ontworming

D Dexx
Geverifieerde aankoop

Snel in huis en doet wat het moet doen

N Nova
Geverifieerde aankoop

Onze hond lijkt over het algemeen wat gezonder nu

J Jason
Geverifieerde aankoop

5 sterren waard

J James
Geverifieerde aankoop

Dit is het enige alternatief op medicijnen of traditionele ontwormingsmiddelen dat ik heb kunnen vinden en we zijn er hartstikke blij mee. We zagen er altijd tegenop om weer een checmische wormenkuur te moeten geven.

C Charlotte

*De resultaten van onze producten verschillen per individu. Bekijk de disclaimer hier.

Dit vind je misschien ook leuk