Anti-jeuk Spray

250 ml Spray | Ideaal tegen jeuk bij honden
WeightWorld

Overzicht

Jeuk kan erg vervelend zijn voor je hond en het kan ze erg gestresst maken. Het komt voort uit huidproblemen, allergie of wonden. De Anti-jeuk spray is een natuurlijk hulpmiddel voor honden met een jeukende huid. Het is verrijkt met teatree-olie, aloë vera en kamille. Deze geurloze spray kan jouw trouwe viervoeter helpen om van jeuk af te komen zodat ze weer prettig door kunnen leven!

  • Natuurlijke verlichting van jeukende huid
  • Helpt de huid en vacht te beschermen
  • Verzacht roodheid en irritatie
  • Tea-tree, aloë vera & kamille
  • Geurvrije zachte spray
  • Perfect pH-gebalanceerd voor honden
  • Alle maten en rassen
  • Bestel 1 19.99€
  • Bestel 2 35.98€ 39.98€ Je bespaart 10%
  • Bestel 3 47.97€ 59.97€ Je bespaart 20%

Wat zijn probleemgebieden?

Hotspots zijn rode en ontstoken plekken op de huid van je hond. Ze kunnen worden veroorzaakt door een aantal dingen, zoals een allergische reactie, insectenbeten, slechte verzorging en oor- of huidinfecties, maar worden meestal verergerd door herhaaldelijk likken, bijten en krabben in het gebied. Wanneer dit gebeurt, kunnen bacteriën binnendringen en ontstaat er een zogeheten hotspot. Omdat bacteriën gedijen in warme en vochtige omgevingen, loopt je hond nog meer risico met een vochtige vacht en huid.

Dus hoe deal je hiermee? Als het ernstig is, kan een bezoek aan de dierenarts helpen. Maar daar maak je je trouwe viervoeter ook niet blij mee. Je kunt ze ook thuis verzorgen door het gebied schoon te houden door zorgvuldig te wassen en producten te gebruiken die kunnen helpen om het gebied tegen bacteriën te beschermen. Vermijd schadelijke chemicaliën, omdat dit nog meer schade kan aanrichten. Probeer in plaats daarvan iets natuurlijks dat zowel het gebied beschermt als kalmeert om hun natuurlijke genezingsprocessen te versnellen.

Dog Hot Spot Spray key ingredients

Tea Tree Oil
Tea-tree olie

Deze olie wordt over de hele wereld veel gebruikt en is populair vanwege de vele gezondheidsvoordelen voor de huid. Het kan vooral goed zijn voor het omgaan met jeukende plekken bij honden, omdat bekend is dat het een beschermende werking heeft tegen bacteriën.

Aloe Vera
Aloë vera

Deze geweldige plant staat bekend om zijn zachte eigenschappen en kan geweldig zijn voor honden met jeuk. Dit komt omdat het kan helpen om irritatie te verzachten waardoor ze minder willen krabben, en het helpt ook bij roodheid.

Kamille
Kamille

Kamille maakt deel uit van de madeliefjesfamilie en staat bekend als ontspannend en kalmerend. Dit is gunstig voor het omgaan met jeuk omdat het zacht kan zijn voor het geïrriteerde gebied en roodheid kan verminderen.

Gebruiksaanwijzing

Animigo’s Anti-jeuk spray is speciaal ontworpen om gebruiksvriendelijk te zijn. Om het te gebruiken spuit je rechtstreeks op de jeukende plek op ongeveer 10-15 cm afstand. Herhaal 2x per dag of totdat de irritatie onder controle is. Alleen gebruiken op een droge vacht en op het aangetaste gebied. Aanraking met de ogen vermijden en niet afspoelen.

Ingrediënten

Gezuiverd Water, Melaleuca Alternifolia (Theeboom) Olie, Aloë Barbadensis (Aloë Vera) Bladextract, Matricaria Chamomilla (Kamille) Extract, Polysorbaat 20, Plantaardige Glycerine, Kaliumsorbaat, Groene Kleur Van Chlorofyl.

Onze Aanbiedingen

Dit vind je misschien ook leuk