maandag - vrijdag | 9.00 - 14.00

Elektrische nagelvijl voor honden & katten

Oplaadbaar via USB

24.99€

Gratis levering vanaf €40.

Bestel nu en verdien 2 Pootjes Punten ?

Belangrijkste kenmerken

 • Geschikt voor alle honden en katten
 • Eenvoudig te gebruiken diamantvijl
 • Laag geluidsniveau en trillingen, minder dan 60 dB
 • Stressvrij de nagels van je kat of hond vijlen
 • Draadloos en oplaadbaar
 • CE gecertificeerd
 • Alle maten en rassen
 • Geld terug garantie
 • ISO

Animigo’s nagelvijl voor je hond of kat

Het zorgen voor de nagels van je huisdier kan moeilijk en stressvol kan zijn, tenzij je de juiste hulpmiddelen gebruikt om deze taak makkelijker te maken. Het is belangrijk om geschikte nagelverzorging gereedschappen te hebben om de klus efficiënter en minder stressvol te maken voor zowel het huisdier als de eigenaar. Laat het handmatige vijlen of het gebruik van nagelschaartjes achterwege, aangezien beide opties vaak tot veel frustratie leiden bij zowel jou als je huisdier.

Het verzorgen van de nagels van je huisdier is niet alleen goed voor hun hygiëne, maar het kan ook infecties voorkomen en maakt het ze onmogelijk om je meubels te slopen. Vooral de scherpe nagels van katten kunnen vervelende effecten hebben op meubels. De Animigo Nagelvijl is een ideale tool om de nagels van je kat en hond te verzorgen. Je kunt deze tool gebruiken vanuit het comfort van je eigen huis of op reis.

De functies van de nagelvijl

Deze nagelvijl produceert minder dan 60 decibel geluid en heeft lage trillingen, waardoor je angst en irritatie van je huisdier kunt voorkomen. De katten en honden nagelvijl wordt geleverd met een 5V USB-poort kabel, waardoor je de vijl kan opladen via je laptop, adapter, in de auto of met een powerbank. De nagelvijl is gebruiksvriendelijk, voorzien van een eenvoudig bedieningspaneel en geeft met behulp van een led lampje de huidige status van de vijl aan. Daarnaast is deze vijl oplaadbaar en beschikt hij over een diamantvijl voor uitstekende resultaten bij het vijlen van de scherpe nagels van een kat of hond. De nagelvijl heeft 2 verschillende snelheden en 3 verschillende knipformaten.

Tips & waarschuwing: Geef je huisdier tijdens het gebruik van de nagelvijl voor honden en katten extra tijd om te wennen aan het gevoel en het geluid. Gebruik het niet te lang op één nagel om overhitting te voorkomen.

Gebruiksaanwijzing van de nagelvijl voor je hond of kat::

 1. Voordat je de vijl direct op je huisdier gebruikt, laat je huisdier eerst wennen aan het geluid en gevoel van de nagelvijl. Doe dit bijvoorbeeld in combinatie met traktaties.
 2. Houd de nagelvijl in de hand en steek voorzichtig de nagel in de poort. Gebruik de nagelvijl niet langer dan 5 seconden achter elkaar om overhitting en ongemak te voorkomen.
 3. Om de nagelvijl schoon te maken, verwijder je de plastic afdekking tegen de klok in. Activeer de vijl vervolgens en maak het oppervlak voorzichtig schoon, eerst met een zachte stoffen doek en later met een tissue of doek om deze grondig te reinigen.

Is een elektrische nagelvijl veilig voor mijn huisdier?

Ja, onze nagelvijl is volledig veilig om te gebruiken voor het vijlen van de nagels van je hond of kat. Zorg er wel voor dat je huisdier eerst went aan het geluid en het gevoel van de nagelvijl, door je hond of kat te trakteren met snoepjes. We raden aan om altijd voorzichtig te werk te gaan.

Kan ik de nagelvijl gebruiken voor zowel honden als katten?

Ja, de elektrische nagelvijl van Animigo is te gebruiken voor de scherpe nagels van zowel een kat als van een hond.

Zijn er verschillende snelheidsinstellingen op de nagelvijl?

De nagelvijl heeft 2 verschillende snelheden en 3 verschillende knipformaten. De lage snelheid kan worden gebruikt voor een nauwkeurig trim van de nagels en de hoge snelheid kan worden gebruikt voor snel vijlen. De 3 verschillende knipformaten zijn ingesteld op kleine huisdieren, middelgrote huisdieren en grote huisdieren. De laatste functie wordt ook gebruikt om de nagels snel te slijpen.

Is de nagelvijl oplaadbaar en wat is de batterijduur?

Animigo’s nagelvijl voor je hond of kat kan worden opgeladen door een bijgeleverde oplaadkabel. De vijl is gemakkelijk op te laden via je laptop, auto, adapter of met een powerbank. De batterij laadt volledig op binnen 2 uur en heeft een gebruiksduur van 180 minuten.

Kan ik de nagelvijl gemakkelijk schoonmaken?

Ja, verwijder de plastic afdekking op de elektrische nagelvijl tegen de klok in. Activeer de vijl en maak het oppervlak voorzichtig schoon met een zachte, stoffen doek. Maak het oppervlak daarna schoon met een tissue of een ander doekje om deze grondig te reinigen.

Zijn er specifieke instructies voor het veilig en effectief gebruik van de nagelvijl?

Laat je hond of kat eerst even wennen aan het geluid en gevoel van de elektrische nagelvijl voordat je hun nagels gaat vijlen. Houd de nagelvijl in de hand en steek voorzichtig de nagel van je huisdier in de poort van de vijl. De keuze van de poort is gebaseerd op de grootte van je huisdier (klein, middelgroot, groot).

Vaak samen gekocht

Elektrische nagelvijl voor honden & katten
Elektrische nagelvijl voor honden & katten

Apparaat | Oplaadbaar via USB

24.99€

+
Poot en neus balsem voor honden & katten
Poot en neus balsem voor honden & katten

60 ml Balsem | Verzorgende vochtinbrenger

12.99€

1 Producten

24.99€

+

0 Gerelateerde producten

0.00

 • Gratis bezorging
Totaal

Klantenbeoordelingen

Bij Animigo streven we ernaar om de best mogelijke klantenservice aan te bieden en zijn we trots op de feedback die we van onze klanten ontvangen.

5 STERREN
(16)
4 STERREN
(1)
3 STERREN
(1)
2 STERREN
(0)
1 STER
(0)

Uitstekend

Reviews 5

91.58% Gebaseerd op 18 Klantenbeoordelingen

Geverifieerde aankoop

Handig in gebruik

M Marjan B
Geverifieerde aankoop

Fijne draadloze (oplaadbare) nagelvijl. Maakt weinig lawaai en werkt heel goed.

R Ronald V
Geverifieerde aankoop

Fijn en handig in gebruik. De nagelvijl is oplaadbaar en gaat lang mee op 1 lading.

W Wendy J
Geverifieerde aankoop

Hele fijne nagelvijl precies zoals je wilt hebben, handig in gebruik goed schoon te maken en produceert bijna geen geluid! De honden vinden het ook prima!

m maria
Geverifieerde aankoop

Onze honden vinden dit prettiger dan het knippen van de nagels! Je kan het op verschillende standen zetten en het maakt weinig geluid.

K Kirsty W
Geverifieerde aankoop

Fijne elektrische vijl die stevig vasthoudt. Mijn hond is er niet bang voor.

M Marian
Geverifieerde aankoop

Deze vijl heeft een goed slijpschijfje en doet wat het moet doen

A Anoniem
Geverifieerde aankoop

De accu gaat lang mee en hij is oplaadbaar met usb kabel. Ik ben er erg tevreden mee.

A Anoniem
Geverifieerde aankoop

Werkt goed voor mijn 2 golden retrievers.

R Rini
Geverifieerde aankoop

perfekt

A Anoniem

*De resultaten van onze producten verschillen per individu. Bekijk de disclaimer hier.

Dit vind je misschien ook leuk