maandag - vrijdag | 11.00 - 16.00

Traanvlek verwijderaar

250 ml Liquid | Plaatselijke oplossing

Overzicht

Deze premium oplossing voor het verwijderen van traanvlekken is een vloeistof op waterbasis die je kan helpen bij het verwijderen van traan- en speekselvlekken op honden en katten met een lichte vacht. Het is zacht voor gebruik rond de ogen en kan helpen om vlekken te verwijderen, terwijl het irritatie voorkomt. Zo wordt de vacht weer glanzend en mooi zonder bedekt te zijn met traan- en speekselvlekken!

  • Helpt bij het verwijderen van traan- en speekselvlekken
  • Voor gezonde ogen en vacht
  • Zachte oplossing op waterbasis
  • Met komkommer, waterkers & aloë vera
  • Kan regelmatig worden gebruikt
  • Geen bleekmiddel, peroxide of irriterende stoffen
  • Cruelty-Free
  • Alle maten en rassen
Breng me op de hoogte wanneer dit product weer op voorraad is

Wat zijn traanvlekken?

Heb je je ooit gerealiseerd dat tranen van huisdieren een andere kleur hebben dan mensen? In tegenstelling tot de onze die transparant zijn, hebben de tranen van onze huisdieren een roestbruine kleur. Dit komt doordat hun lichaam afvalproducten verwijdert van de afbraak van rode bloedcellen, meestal ijzerhoudende moleculen die porfyrines worden genoemd, via hun tranen, speeksel en urine. Als gevolg hiervan hebben traanvlekken een roodbruine kleur onder de ogen van je huisdier. Deze worden veroorzaakt door overmatige traanproductie die verschillende redenen kan hebben, zoals allergieën, stress, dieet, overtollige vacht rond de ogen, vastzittende wimpers en medische redenen. Traanvlekken komen ook het meest voor bij katten en honden met een wat lichtere vacht.

Om speeksel of traanvlekken op de vacht van je huisdier te verwijderen, moet je ervoor zorgen dat je iets zachtaardigs gebruikt wat geen irritatie veroorzaakt. Een eenvoudig tissue kan eenmalig werken voor opgedroogd slijm, maar kan irritatie veroorzaken als je te veel schrobt. In plaats daarvan is het meestal het beste om een ​​natuurlijke oplossing te gebruiken die helpt bij het verwijderen van de vlekken en tegelijkertijd verzorgend, rustgevend en zacht is voor de huid en vacht.

Belangrijkste ingrediënten

Juniper berry
Dinatriumcocoamfodiacetaat

Dit ingrediënt klinkt misschien ingewikkeld, maar het is afgeleid van de vetzuren in kokosolie. Het werkt als een reiniger en als een mild schuimmiddel, waardoor het zich kan mengen met vuil en olie en het gemakkelijker van het oppervlak kan wegspoelen. Omdat het een natuurlijk ingrediënt is, is het ook veilig voor de huid en vacht van je kleine vriend.

Lotus Extract
Komkommer & waterkers

Ooit een ontspannende spa-dag gehad met komkommers op je ogen? Dit wordt gedaan omdat ze kunnen helpen bij bij de vermindering van zwellingen en wallen. In combinatie met waterkers kunnen ze beide helpen om de tere huid rond de ogen van je huisdier te kalmeren en verzachten om mogelijke irritatie of jeuk te voorkomen.

Passion flower
Aloë vera

Deze populaire plant staat bekend als rustgevend voor de huid en is ook geweldig voor de gezondheid van katten en honden. Het heeft ook bepaalde eigenschappen die van nature beschermend en reinigend zijn om de ogen schoon, gezond en mooi te houden.

Gebruiksaanwijzing

Bevochtig een watje met een beetje van de oplossing en veeg het voorzichtig over het gebied met de vlekken, waarbij je extra voorzichtig moet zijn de ogen. Nadat de vlek is verwijderd, spoel je het gebied met water om eventuele resten te verwijderen. Gebruik deze oplossing nooit rechtstreeks in de ogen of mond van je huisdier. Gebruik dagelijks tot de vlekken zijn verdwenen en daarna om herhaling te voorkomen. Gebruik de Animigo traanvlek verwijderende kauwtabletten in combinatie met deze plaatselijke oplossing voor een extra effect.

Ingrediënten:

Gedeïoniseerd Water, Dinatriumcocoamfodiacetaat, Komkommer- & Waterkersextract, Aloë Vera-extract, Cetylpyridiniumchloride.

Onze Aanbiedingen

Klantenbeoordelingen

Bij ShytoBuy streven we ernaar om de best mogelijke klantenservice aan te bieden en zijn we trots op de feedback die we van onze klanten ontvangen.

5 STERREN
(7)
4 STERREN
(4)
3 STERREN
(0)
2 STERREN
(0)
1 STER
(0)

Uitstekend

reviews 4.5

85.00% Gebaseerd op 11 Klantenbeoordelingen

Geverifieerde aankoop

Fijne oplossing voor onze maltezers

A Anoniem
Geverifieerde aankoop

werkt goed tegen vlekken in de ooghoeken

M Marize
Geverifieerde aankoop

prima!

D Djana
Geverifieerde aankoop

Ik doe het op een wattenstaafje en wrijf dan langzaam over de vacht. Ik zie wel wat verschil maar niet super veel. Hopelijk over een tijdje wel.

A Anoniem
Geverifieerde aankoop

Rode vlekjes doen een beetje af aan de mooie vacht maar dit werkt opzich goed!

A Anoniem
Geverifieerde aankoop

Het heeft ook met eten te maken dus helemaal oplossen hiermee zal niet lukken, maar het is een goede oplossing.

M Mathieu
Geverifieerde aankoop

Heeft effect op onze hond met korte vacht

J Jasper
Geverifieerde aankoop

de vlekken bij onze poedel zijn zo weg hiermee

A Andre
Geverifieerde aankoop

Goed product

J Jean en Marlies
Geverifieerde aankoop

Werkt goed tegen rode / bruine vlekjes rondom de mond

A Annalisa

Dit vind je misschien ook leuk