maandag - vrijdag | 9.00 - 14.00

Hartgezondheid

120 Tablet | Hartgezondheid voor katten & honden

Overzicht

  • Geformuleerd ter ondersteuning van de hartfunctie
  • Gemaakt met natuurlijke ingrediënten
  • Met aminozuren L-Carnitine & Taurine
  • Met Co-Q10 en vitamine E
  • Ideaal voor oudere katten en honden
  • Geef het in zijn geheel of voeg de inhoud toe aan hun voedsel

Hartgezondheid is een premium supplement ontworpen met het oog op een gezonde hartfunctie. Gemaakt met natuurlijke ingrediënten, waaronder L-Carnitine, Taurine, Co-Q10 en Vitamine E, is het een geweldige manier om het hart van je hond of kat te ondersteunen.

  • GMP
  • Alle maten en rassen
Breng me op de hoogte wanneer dit product weer op voorraad is

Hartgezondheid van je huisdier

Het hart van je huisdier speelt een cruciale rol in de algehele gezondheid en welzijn; het pompt bloed door hun lichaam dat zuurstof en voedingsstoffen aan de cellen levert. Als gevolg hiervan, als je huisdier een slechte gezondheid van het hart heeft, zal hij waarschijnlijk ook een slechte algemene gezondheid hebben. Dit kan bovendien leiden tot hartproblemen, die kunnen worden opgemerkt als ze moeite hebben met ademhalen, aan een gezwollen maag leiden of een dierenarts die hartruis of afwijkingen vaststelt. Om het hart van je huisdier te helpen verzorgen, is het belangrijk om ervoor te zorgen dat het regelmatig beweegt, en voeding is de sleutel. Vitaminen en mineralen zijn geweldig voor de gezondheid van het hart, evenals visoliën en aminozuren, dus als je ervoor zorgt dat je huisdier hiervan voldoende binnenkrijgt, kan dit helpen om zijn hart- en cardiovasculaire functie in topconditie te houden.

Heart Health key ingredients

L-Carnitine
L-Carnitine

L-Carnitine is een aminozuur dat van nature in het lichaam van je huisdier wordt aangemaakt. Het speelt een rol bij een aantal lichaamsfuncties en is belangrijk voor je huisdier omdat het uitgebreid is bestudeerd vanwege het verband met zuurstofgebruik, dat een essentieel onderdeel vormt van hun hartfunctie.

Taurine
Taurine

Als aminozuur is taurine een bouwsteen die wordt gebruikt in eiwitstructuren in het lichaam, waardoor het veelbelovend is voor de bouw- en herstelprocessen die in het hart plaatsvinden. Het is ook in verband gebracht met beschermende eigenschappen voor het hart.

CoEnzyme Q10
CoEnzyme Q10

CoEnzyme Q10 wordt ook in het lichaam aangemaakt. Hoge Co-Q10-waarden zijn in verband gebracht met een hoger niveau van ‘goed’ cholesterol, wat weer goed is voor de gezondheid van het hart.

Gebruiksaanwijzing

Voor sommigen kan het eenvoudig zijn om je huisdier dagelijks een supplement te geven, maar voor anderen kan het een nachtmerrie zijn. Onze harige vrienden hebben de neiging om koste wat het kost geen pillen in hun geheel door te slikken of op de grond weer uit te spugen. Deze capsules van Animigo kunnen in hun geheel worden gegeven of worden geopend en vervolgens aan het voedsel worden toegevoegd, zodat ook de kieskeurige huisdieren het zullen opeten. Dit maakt ze gemakkelijk te gebruiken voor elk type huisdier en maakt suppletie geen probleem!

Kleine honden & katten
(tot 10kg)
1 capsule per dag
Medium honden
(10kg-20kg)
2 capsule per dag
Grote honden
(25kg+)
3 capsule per dag

Ingrediënten:

Vulstof (Rijstmeel), L-Carnitinetartraat, Taurine, Capsuleomhulsel (Gelatine), Magnesiumoxide, Antiklontermiddelen (Magnesiumstearaat, Siliciumdioxide), Co-Enzym Q10, Vitamine E (Dl-Alfa-Tocoferol).

Klantenbeoordelingen

Bij ShytoBuy streven we ernaar om de best mogelijke klantenservice aan te bieden en zijn we trots op de feedback die we van onze klanten ontvangen.

5 STERREN
(3)
4 STERREN
(1)
3 STERREN
(0)
2 STERREN
(0)
1 STER
(0)

Uitstekend

reviews 5

76.00% Gebaseerd op 4 Klantenbeoordelingen

Geverifieerde aankoop

Onze hond is erg oud aan het worden en op advies van de dierenarts voegen we dit toe aan zijn eten.. hopelijk verlengt het zijn tijd met ons nog.

H Henny
Geverifieerde aankoop

Helaas mist normaal hondenvoer Q10 en een aantal aminozuren, dus ik ben hier tevreden over.

A Anoniem
Geverifieerde aankoop

voor honden moet je net zo zorgen als voor mensen! animigo lijkt dit te snappen!

J Jason
Geverifieerde aankoop

Deze pillen werken goed. Ik maak ze open en strooi ze over zijn vlees.

A Anoniem

Dit vind je misschien ook leuk