Korting

Oprolbare hondenriem

Apparaat | 5 meter lijn

Overzicht

Vind jouw hond het ook lekker om vrij rond te lopen tijdens het dagelijkse loopje? Ontdek dan de Animigo oprolbare hondenriem van 5 meter en laat je hond vrij rondlopen terwijl jij altijd in controle blijft. Deze handige oprolbare hondenriem heeft een anti-slip handgreep zodat jij niet de controle verliest.

 • 5 m lange riem voor bewegingsvrijheid
 • Comfortabele handgreep
 • Kauwbestendig materiaal
 • Snel vergrendelen en ontgrendelen voor veiligheid
 • Met opslagbox
 • CE gecertificeerd
 • Alle maten en rassen
11.99€ 14.99€ Je bespaart 3.00€

Gratis levering vanaf €50.

Bestel nu en verdien 1 Comfort Punt ?

Animigo oprolbare hondenriem voordelen

Hondeneigenaren weten als geen ander dat hun trouwe viervoeters er nog wel eens vandoor willen gaan als ze de kans krijgen. Even achter die kat aan, of snel misschien nog wat uitwerpselen eten? Probeer ze dan maar eens bij te houden! Deze handige oprolbare hondenriem lost dit probleem op. Ze hebben 5m 360 graden bewegingsvrijheid maar jij blijft in controle. Je vergrendelt de riem wanneer je wilt zodat je hond niet altijd de volledige bewegingsvrijheid heeft. Blijf in controle, maar bied je hond de beste wandeling ooit!

Waarom kies je voor de Animigo oprolbare hondenriem?

Er zijn veel lange uitschuifbare hondenriemen op de markt en deze variëren aanzienlijk in kwaliteit. Sommige hebben de belangrijke dingen, andere zijn voorzien van mooie toeters en bellen voor extra aantrekkingskracht. In deze oprolbare hondenriem hebben we echter enkele van de handigste functies gecombineerd en het wordt ook geleverd in een handige opslagbox zodat je de riem nooit kwijtraakt!

Met een intrekbare lengte van 5 meter en een ergonomische, antisliphandgreep van 360 graden kan je hond vrij rondlopen zonder dat jij je zorgen hoeft te maken. De riem wordt ook geleverd in een handig corrosiebestendig en kauwbestendig duurzaam materiaal, zodat je er zeker van kunt zijn dat de intrekbare hondenriem lang meegaat, ongeacht het weer en ongeacht of je hond het niet kan laten om af en toe aan de lijn te knagen.

Gebruiksaanwijzing

 1. Met de vergrendelings- en ontgrendelingsknoppen kun je de riem veilig en soepel uitschuiven en intrekken. Als de riem verstrikt raakt, moet je deze direct ontwarren om ongelukken te voorkomen.
 2. Druk de ontgrendelingsknop in om de riem op een comfortabele lengte af te stellen.
 3. Druk de vergrendelknop naar voren om de riem vast te zetten en te voorkomen dat je hond wegrent. Wees voorzichtig met de ontgrendelingsfunctie, want de riem zal snel terugveren als er geen kracht aan de riem wordt getrokken.
 4. Zet de riem terug in de vrije stand, voor gemakkelijke heen en weer beweging. Roep je hond niet terug met een plotselinge vergrendeling, vooral niet als hij iets achterna zit of hard wegrent.
 5. Deze riem is strikt bedoeld voor gebruik bij huisdieren die binnen de aangegeven gewichtslimiet vallen (geschikt voor honden tot 50 kg).

Vaak samen gekocht

Oprolbare hondenriem
Oprolbare hondenriem

Apparaat | 5 meter lijn

11.99€ 14.99€

+
Anti-allergie voor honden
Anti-allergie voor honden

120 Tablet | Anti-allergie formule

19.99€

1 Producten

11.99€

+

0 Gerelateerde producten

0.00

 • Gratis bezorging
Totaal

Klantenbeoordelingen

Bij Animigo streven we ernaar om de best mogelijke klantenservice aan te bieden en zijn we trots op de feedback die we van onze klanten ontvangen.

5 STERREN
(2)
4 STERREN
(0)
3 STERREN
(0)
2 STERREN
(0)
1 STER
(0)

Uitstekend

reviews 5

66.67% Gebaseerd op 2 Klantenbeoordelingen

Geverifieerde aankoop

Werkt goed en dan nog extra's erbij wat niet verwacht was helemaal top.

C Conny S
Geverifieerde aankoop

prima riem

M Mira

Dit vind je misschien ook leuk