Spot-On tegen vlooien en teken

6 ml | 100% niet giftige formule

Overzicht

 • Vlooien- en tekenbehandeling voor honden en katten
 • 6 x 1 ml pipetten voor 120 dagen bescherming
 • 100% niet-giftige formule
 • Deet- en insecticidevrij
 • Snelwerkend

Wil je vlooien en teken tegengaan zonder gebruik te maken van schadelijke chemicaliën? Deze oplossing voor teken en vlooien gebruikt een nieuwe siliconentechnologie dat het ongedierte op nano-niveau immobiliseert waardoor ze verhongeren.

 • Cruelty-Free
 • Bestel 1 24.99€
 • Bestel 2 44.98€ 49.98€ Je bespaart 10%
 • Bestel 3 59.97€ 74.97€ Je bespaart 20%
  • Gratis bezorging

Bestel nu en verdien 2 Pootjes Punten ?

Niet-giftige bescherming tegen teken en vlooien

Animigo’s Spot-On oplossing gebruikt een nieuwe technologie om teken en vlooien op je hond of kat tegen te gaan. Zodra de vlo of teek in contact komt met de vloeistof wordt het onmogelijk om te bewegen en zullen ze verhongeren. Zo kun je je huisdier beschermen tegen teken of vlooien zonder schadelijke chemicaliën of giftige stoffen te gebruiken.

120 dagen bescherming

Elke verpakking bevat 6 pipetten met 1 ml inhoud. 1 pipet beschermt je huisdier gedurende 20 dagen, waardoor een volledige verpakking voldoende is voor 120 dagen (3 maanden)

Gebruiksaanwijzing

Bedoeld om teken en vlooien te voorkomen bij gezonde volwassen honden en puppy's van tien weken of ouder en volwassen katten en kittens van tien weken of ouder. Haal het product uit de doos en scheur het versmallende uiteinde van de pipet open. Trek de vacht van het huisdier uit elkaar zodat de huid zichtbaar wordt. Breng het product aan op de rug van het huisdier. Duw de inhoud leeg op de huid zodat de pipet volledig leeg is. Verdeel gelijkmatig in een lijn vanaf de nek langs de rand tot het begin van de staart, zodat het een film vormt op het lichaamsoppervlak van het huisdier, wacht 30 minuten en kam vervolgens de vacht grondig.

Advies

Alleen voor extern gebruik. Buiten bereik van kinderen houden. Gebruik alleen volgens de instructies. Lees voor het aanbrengen de informatie op het etiket aandachtig. Na het aanbrengen handen wassen met water en zeep. Bij jeuk of erytheem het gebruik stoppen en contact opnemen met uw dierenarts. Niet eten, drinken of roken tijdens het aanbrengen van het product. Niet geschikt voor huisdieren onder de 10 weken.

Onze Aanbiedingen

Vaak samen gekocht

Spot-On tegen vlooien en teken
Spot-On tegen vlooien en teken

6 ml | 100% niet giftige formule

24.99€

+
Anti-allergie voor honden
Anti-allergie voor honden

120 Tablet | Anti-allergie formule

19.99€

1 Producten

24.99€

+

0 Gerelateerde producten

0.00

 • Gratis bezorging
Totaal

Klantenbeoordelingen

Bij Animigo streven we ernaar om de best mogelijke klantenservice aan te bieden en zijn we trots op de feedback die we van onze klanten ontvangen.

5 STERREN
(7)
4 STERREN
(5)
3 STERREN
(2)
2 STERREN
(0)
1 STER
(0)

Uitstekend

reviews 4.5

81.33% Gebaseerd op 14 Klantenbeoordelingen

Geverifieerde aankoop

Het mooie van dit product anti vlooien middel is dat de katten er geen bijwerking van hebben. Je kunt direct merken dat dit op natuurbasis is. Dus een echte aanrader.

D Dennis T
Geverifieerde aankoop

Werkt goed om de hond vlo- en teek-vrij te houden

k klant
Geverifieerde aankoop

Het product werkt maar de inhoud van een pipetje is veel te weinig voor een middel grote hond. Soms nog kleine teken maar die doen niet veel.

A Alexson
Geverifieerde aankoop

Goede oplossing tot nu toe nog geen last gehad van teken

J Jeanette
Geverifieerde aankoop

Ik was op zoek naar een alternatief voor de halsbanden die langzaam chemicaliën afgeven. We hebben zojuist de eerste pipet gebruikt en zullen zien of het werkt.

A Anoniem
Geverifieerde aankoop

Goed product en de levering was sneller dan aangegeven

T Tineke
Geverifieerde aankoop

goed

A Anoniem
Geverifieerde aankoop

Ik hoop dat het werkt, tot nu toe geen teken gevonden maar kan ook toeval zijn.

A Anoniem
Geverifieerde aankoop

Onze kleine terriër kreeg een vervelend reactie van andere spot on dus we gaan deze proberen.

T Tim
Geverifieerde aankoop

Normaal sleept onze kat aardig wat teken en soms vlooien mee naar huis. Ik merk dat ze er nu minder last van heeft en ik kan de dode teken en vlooien er nu gewoon uitkammen zonder dat ze haar huid konden bereiken. Het kost iets meer moeite maar ik heb het er voor over gezien ik ze nu geen chemicalien of pesticiden hoeft te verduren.

Y Yvon

Dit vind je misschien ook leuk