Kelp zeewier

Huid & vacht formule voor kat & hond
WeightWorld

Overzicht

Kelp-zeewier is enorm gunstig voor je huisdier omdat het een rijke bron is van essentiële vitamines en mineralen. Als gevolg hiervan kan het niet alleen helpen om je huisdier het voedingsprofiel te geven dat nodig is voor een sterke huid en een mooie vacht, maar het kan ook hun gezondheid en welzijn ondersteunen.

  • Voor een gezonde huid en een glanzende vacht
  • Ondersteunt de gezondheid
  • 500 mg kelp zeewier per capsule
  • Rijke bron van jodium, vitamines & mineralen
  • Voor katten en honden van alle groottes
  • Alle maten en rassen
  • Sprinkle Capsules
  • Glutenvrij
  • GMP
Breng me op de hoogte wanneer dit product weer op voorraad is

Wat is Animigo kelp zeewier?

Zeekelp wordt beschouwd als een fantastisch superfood en is schitterend voor de gezondheid van zowel mens en dier. Kelp is een soort algenwier dat groeit in wat bekend staat als ‘onderwaterbossen’ in ondiepe oceanen en dat al miljoenen jaren bestaat. Wat kelpzeewier echter zo geweldig maakt voor de gezondheid van onze huisdieren, is de rijke voedingswaarde ervan. Een belangrijk bekend mineraal in zeekelp is jodium, maar kelp is ook een rijke natuurlijke bron van vitamine A, B1, B2, C, D en E, evenals calcium, koper, ijzer, magnesium, kalium en zink!

Belangrijkste kenmerken

Brain
Hersenen

Van jodium, ijzer en zink is bekend dat ze allemaal bijdragen aan een normale cognitieve functie, terwijl vitamine C en magnesium effectief zouden zijn voor een normale psychologische functie. Dit kan je huisdier scherp houden!

Thyroid
Schildklier

Als het om de schildklier gaat, wordt vaak gedacht dat veel problemen verband houden met een tekort aan jodium in het lichaam. Dit komt omdat bekend is dat jodium bijdraagt aan de normale productie van schildklierhormonen en de schildklierfunctie, dus het jodium en de mineralen in Animigo kelp zeewier kunnen voor veel huisdieren nuttig zijn.

Skin & Coat
Huid & vacht

De voeding in kelp zeewier is geweldig voor de huid en vacht van je huisdier. Dit komt omdat bekend is dat jodium plus vitamine A, B1 en C gunstig zijn voor het onderhoud van de huid. Daarnaast wordt gezegd dat koper bijdraagt aan normale huid- en haarpigmentatie, waardoor de gezondheid van de huid en vacht een boost kan krijgen.

Gebruiksaanwijzing

Deze natuurlijke capsules zijn ontworpen om in hun geheel te worden gegeten, maar voor de kieskeurige eters kunnen de capsules ook worden geopend en kan de inhoud aan hun gebruikelijke maaltijd worden toegevoegd. Dit maakt veelzijdig gebruik mogelijk, afhankelijk van de behoeften van je huisdier en voor snelle en gemakkelijke toediening van de actieve ingrediënten.

Small Dogs & Cats
Kleine honden & katten
(tot 10kg)
½ Capsule Daily
Medium Dogs
Medium honden
(10kg-20kg)
1-2 capsule(s) per dag
Large Dogs
Grote honden
(20kg-40kg)
2-4 capsules per dag

Ingrediënten:

Kelp-Poeder, Vulstof: Microkristallijne Cellulose, Kelp-Extract 4: 1, Antiklontermiddel: Magnesiumstearaat, Plantaardige HPMC-Capsule.

Dit vind je misschien ook leuk